logo

Как да различите любовница от съпруга на улицата? Трябва само да знаете, че...

Как да различите любовница от съпруга на улицата? Трябва само да знаете, че...

Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една любовница от съпруга. Достатъчно е просто да се обърнат внимание на няколко детайла.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме измършавелите моделки, които приличат на ходещи скелети, а с вида си скандализираха Парижката седмица на модата. Разказахме ви и за новия хит в мрежата – снимки на разкрачени мадами заляха интернет пространството.

Всъщност много жени трябва да се научат да изглеждат именно като любовници. Струва си да разберете на какви детайли е добре да се обърне внимание и как се различава една любовница от омъжената жена.

Тотален резил! Това са най-нелепите тоалети на "Оскарите", ще се смеете до припадък (СНИМКИ)

Любовницата използва много скъпи парфюми

Жените най-често използва най-скъпите си парфюми за специални случаи. Любовницата обаче хич не пести от него, тя е наясно, че това всъщност я прави много по-привлекателна за мъжете. Някои женени дами пък пренебрегват скъпите аромати в ежедневието.

Бельото на любовницата винаги е горещо

Съпругите не смятат за особено важно ежедневно да изкушават мъжете с бельото си. Женените дами са прекалено заети с ежедневните си проблеми, грижата за децата, дома, а и винаги трябва да има нещо сготвено.,

Всички се чудят и маят на грима и прическата на Селена Гомес (СНИМКИ/ВИДЕО)

Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно бельо най-малкото кара жената да се чувства много по-уверена и привлекателна. Именно затова дантелата и сатенът са част от бельото й.

В гардероба на любовницата има повече дрехи на скъпи дизайнери и от скъпи материи

На нея не й е нужно да се грижи за семейство и деца, именно затова за нея е по-важно как изглежда естетически, вместо кое е по-удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са част от облеклото й.

Най-красивите и властни жени в Латинска Америка, които покориха света с чар и сексапил (СНИМКИ)

При женените дами нещата стоят по доста по-различен начин. При тях на първо място стои това дрехите им да са удобни. Вкъщи те гледат да сложат нещо приятно, което да не ги стяга и понякога се запускат прекалено, а това не е привлекателна гледка за мъжете им./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

поповчето

поповчето 03.03.2019 10:50

По-голямата част от посочените примери са не са верни, винаги съм с секси бельо, носила съм и продължавам да нося кадифе,коприна, кашмир, египетски памук.Важно е всяка жена да уважа и да държи на себе си. Не е важно дали е съпруга или любовница.Ами ако е и двете??? Хахаха

кака любовница

кака любовница 04.03.2019 15:59

боже какви глупости

ььььььььььььььььь

ььььььььььььььььь 04.03.2019 17:00

Няма как да е и от двете. Или е едното или е другото.

mina

mina 04.03.2019 21:21

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2

дядо Каракоч

дядо Каракоч 05.03.2019 10:59

Аз,например,знам,че събличането на любовницата излиза по - скъпо от обличането на собствената съпруга.