logo

Камра загуби паметта си, но съпругът й по уникален начин й припомни за любовта им

Камра загуби паметта си, но съпругът й по уникален начин й припомни за любовта им

Благодарение на нетрадиционната му идея жената не само успява да си спомни най-важните моменти от съвместния им живот, но и започва да се възстановява

Заради усложнения по време на бременността американката губи паметта си, но съпругът й успява да спаси последните седем години от спомените й по уникален начин.

Благодарение на нетрадиционната му идея жената не само успява да си спомни най-важните моменти от съвместния им живот, но и започва да се възстановява.  

Стивън и Камра Курто от американския щат Мичиган се оженили преди седем години и с нетърпение очаквали появата на първородната си рожба.

Бременността на младата жена вървяла добре и никой не очаквал усложнения. В осмия месец обаче Камра получила прееклампсия - внезапно повишаване на кръвното налягането по време на бременност до ниво, което може да убие майката и бебето, пише CBS.

Баба ми ми разкри най-голямата тайна на мъдрата жена, спасила стотици бракове

За съжаление, проблемът не бил забелязан навреме и успял да предизвика други усложнения. 

"Очаквахме бебе. Бяхме много развълнувани! И изведнъж се оказа, че Камра има тумор в гърлото", разказва Стивън. 

"Лекарите решиха да направят спешно цезарово сечение, за да спасят бебето. Той беше перфектен. Роди се с тегло 1,8 килограма, здраво бебе", добавя таткото. 

Кръстили момченцето Гавин. Животът му бил вън от опасност, но майка му получила мозъчен оток. Лекарите започнали да се борят за живота й. Направили й операцията, която преминала успешно.

Джесика пусна обява, за да си намери приятел и да отмъсти на бившия си, без да подозира, че...

Въпреки това, когато Камра се събудила, не помнела нищо - нито детството си, нито родителите си, нито съпруга си, нито дори собствената си бременност. Но казала нещо, което вдъхнало огромна надежда на Стивън.

"Не знаеше кой съм, но ми каза, че знае, че ме обича", споделя той. 

Камра не помнела абсолютно никакви подробности от всичко, което се е случило преди нейното събуждане. Не си спомняла първата си среща със Стивън, не знаела как изглежда домът й, нито как са го купили.

Мъжът й обаче отлично си спомнял всичко. И в ума му се родила идея как да разкаже на жена си за всичко, което са преживяли заедно. 

Марти си хвана любовница, но жена му разбра и го наказа с най-изящното отмъщение

Стивън започнал да пише книга, в която описал всички ключови моменти от живота на Камра, за които знаел - и хубавите, и горчивите. Книгата обхващала период от повече от седем години. Романът си нарекъл „Но знам, че те обичам“.

За корицата той избрал една от най-романтичните фотографии от сватбата им,  на която седят на две различни пейки край езеро, протегнали ръка един към друг. 

"Тази книга е начин за изцеление и съм сигурен, че ще вдъхнови много други. Мисля, че все още сме семейство, защото никога не сме губили надежда.

Мъж пропътува 2000 км, за да види половинката си, но там го чакаше ужасна изненада СНИМКИ

Това е всичко. Всичко това се свежда до това", посочва младият мъж. 

Камра все още страда от пристъпи на епилепсия, но паметта й постепенно се подобрява. Семейство Курто с нетърпение очаква кога ще започне да си спомня нови неща. Но старите вече никога няма да забрави благодарение на книгата на съпруга й.

Когато се ожениха през 2001 г., той бе на 18, а тя на 51! Ето как изглеждат днес СНИМКИ

Четейки я отново и отново, тя всеки път си припомня нови подробности и събития, предшестващи запознанството им.

Стивън написал книгата не само за Камра, но и за техния син, за да знае историята на семейството си. "Ако с мен се случи нещо, искам жена ми и детето да знаят през какво сме преминали от самото начало", посочва той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай