logo

Любопитно: Най-честата злополука при секса е... 18+

Любопитно: Най-честата злополука при секса е... 18+

58% от отдадените на буйни страсти индивиди признават, че са чупили леглото или друга мебе

Независимо колко ги бива в секса, хората не са застраховани срещу злополуки в моментите на интимност. За щастие те могат да бъдат избегнати, като според експертите разгорещените двойки трябва да "я карат по-кротко", пише в. "Дейли стар", цитиран от Монитор.

Бурните креватни страсти крият редица рискове - от дребни злополуки като разтягане на сухожилие или крампи до по-сериозни като падания или загуба на съзнание.

Установиха на каква възраст жените искат най-много секс 18+

Именно падането от партньора или леглото е посочено като най-честата сексуална злополука от 75% от участниците в допитване на ОнБай, обхванало 2544 души, предаде БТА.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Следващото най-разпространено"бедствие" в моменти на интимност, за което споделят 71 на сто от анкетираните, е "сгащването в крачка" от членове на семейството.

58% от отдадените на буйни страсти индивиди признават, че са чупили леглото или друга мебел. Най-малък процент от участниците - пет на сто, казват, че са губили съзнание по време на секс.

Секс новини, за които може и да не сте чували

Сред останалите сексуални злополуки, за които съобщават анкетираните, са крампи, попадане на семенна течност в окото, падане под душа, натъртване, заклещване на предмети в долните отвърстия, произнасяне на чуждо име./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай