logo

Майката на Трюдо с шокиращи новини за неудобната му целувка с Мелания СНИМКИ

Майката на Трюдо с шокиращи новини за неудобната му целувка с Мелания СНИМКИ

След случилото се мнозина започнаха да се питат дали между канадския премиер и първата дама на САЩ няма нещо повече

Всяка година в края на лятото се провежда среща на върха на Г7. Този път тя се проведе от 24 до 27 август във френския град Биариц. 

Докато лидерите на страните решаваха важни световни проблеми, обществеността обсъждаше тоалети на първите дами. От jenata.blitz.bg ви показахме пиканти снимки, които показаха как Мелания Тръмп и Брижит Макрон нагорещиха страстите до червено със секси тоалетите си.

Най-голямо внимание обаче привлече снимката на целувката на първата дама на САЩ Мелания с канадския премиер Джъстин Трюдо. 

Всички знаят за трудната връзка на Мелания със съпруга й Доналд Тръмп, което прави ситуацията още по-драматична.

Мелания Тръмп нагорещи страстите до червено! Лъсна с доста палава рокля, която на дупето бе... (СНИМКИ)

Такава бурна реакция от страна на обществото бе провокирана от погледа на Мелания Тръмп към Трюдо. Премиерът на Канада често хваща погледите на жените, защото той е един от най-привлекателните съвременни политици. 

Наскоро майката на Джъстин Трюдо коментира странната ситуация. 

Говорейки за това тя се разсмя пламенно и нарече целувката „сладка“. Но по-късно Маргарет Трюдо реши да даде още подробности, за да разсее неприятните слухове за връзката между Мелания и Джъстин.

Г-жа Трюдо каза, че „моментът е бил такъв. Разбира се, фотографията има история, но не предава цялата ситуация“.

Паднаха едни от най-големите тайни на най-влиятелните жени в света ВИДЕО

Маргарет добави още, че „Доналд Тръмп стоеше близо до Мелания и всички бяха готови за целувка по бузата. Те са приятели и са се срещали и преди“.

Тогава тя заяви, че Джъстин Трюдо и съпругата му Софи много обичат Мелания.

„Синът ми изглежда добре. Всеки обича да гледа привлекателни хора“, заяви гордата майка на канадския премиер.

Маргарет Трюдо се надява, че Мелания Тръмп ще може да повлияе положително на американския президент: „Бих искал тя да говори повече с Доналд. Мелания е отговорна за кампанията срещу тормоза. Може би трябва да сподели мъдростта си със съпруга си“.

Маргарет също даде съвет на всички първи дами по света: „Стойте далеч от обективите, когато в тях трябва да попадат основно мъжете ви“.

Тя добави, че те могат да бъдат силни жени, но и да живеят собствения си живот и да поддържат съпрузите си, но не и да са техни бледи сенки.

„Първите дами не трябва да носят отговорност за всичко, което каза съпругът ми“, категорична е Маргарет. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай