logo

Млада жена се омъжи за чичко и разкри най-голямата си мъка

Млада жена се омъжи за чичко и разкри най-голямата си мъка

Мисля, че в известен смисъл именно разликата във възрастта направи връзката ни толкова силна, казва британката

"Това дъщеря ти ли е?", "Не е ли достатъчно възрастен, за да ти бъде баща?" - това са само част от въпросите, с които семейна двойка от Великобритания с 22 години разлика във възрастта се е  сблъсквала през годините. Особено в първите дни на връзката си, пише Metro.

Габриел и Крис се запознават през 2002 г. на концерт в английския град Манчестър. По това време жената е на 24 години, а Крис - на 46 години.

Съвсем скоро двамата започват да пътуват заедно: една година работили в ски курорт в Швейцария, посетили Франция и Испания и известно време поживели в Андалусия.

25-г. хубавица се загаджи с 50-г. чичко и срази всички с признание ВИДЕО

"Винаги съм се чувствала привлечена от неговия луд характер, независимо че е по-възрастен. Винаги сме работили заедно като екип, зареждайки се и вдъхновявайки се взаимно", признава Габриел.

Близките и приятелите на Крис и Габриел ги подкрепят от самото начало на връзката им, без да обръщат внимание на голямата разлика във възрастта им. Въпреки това обаче британката не крие, че често се сблъсква с неодобрението на непознати.

"Винаги отхвърляхме негативните коментари за нас, дори им се смеехме, смятайки ги за невежи, банални и ограничени", казва тя.

Британец се запозна с украинска бежанка във Фейсбук, след 3 месеца животът му вече не бе същият СНИМКИ

Габриел и Крис са заедно от 20 години, имат две деца, а връзката им е все така силна. Съпрузите имат сходни интереси: и двамата обичат да пътуват и предпочитат едни и същи музикални жанрове и изпълнители.

"Мисля, че в известен смисъл именно разликата във възрастта направи връзката ни толкова силна, тъй като ние искрено се приехме такива, каквито сме", казва Габриел.

Единственото нещо, което тормози британката, е фактът, че няма да може да остарее с любимия си. Тя обаче се опитва да не зацикля върху това и се наслаждава на времето, прекарано със съпруга си. 

24 години тя чака първата си целувка с приятел от детството, а когато я получи... СНИМКИ

"Ако трябва да бъда честна, единственото безпокойство, което някога съм имала относно връзката ни, е свързано със смъртта и това, че да си с някой много по-възрастен от теб обикновено означава, че няма да остареете заедно. Опитвам се обаче да не се спирам много на това", признава Габриел. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ter

Ter 29.12.2022 9:22

Sto ni zanimawate s gluposti be otkachalki

М.Миланова

М.Миланова 29.12.2022 17:15

Така е, защото не са богати и известни! Нима разликата във възрастта да е малка между : - Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс ; - Харисън Форд и Калиста Флокхарт и т.н и т.н . За простосмъртните това е драма и обект на подигравки.

Байчо

Байчо 30.12.2022 7:13

Няма толкова много мандръсане

Чеп

Чеп 30.12.2022 11:07

О, не се безпокой, Габриел! Крис като нищо може и да те надживее. Така че, не го мисли. И Байчо, мандръсане за младо яре винаги ще има, щом на стария вълк очевидно му стои. Повечето хора са неспасяеми дебили, Миланова. )

Спиро Картечара

Спиро Картечара 31.12.2022 2:16

От снимката по- долу не личи кой е по- възрастен от двамата. А кой ще умре по- рано това само Бог знае, ако го има...

Петър

Петър 31.12.2022 7:25

Дядо ми щеше да се жени на 93 г. Викаха му "графа" и всеки ден ходеше по 17 седемнайсе киломатра на разходка! Аз съм на 72 и всичко ми става както трябва! Не пуша и не пия алкохол, карам си колите ходя на лов, ......!

A".T...ILA

A".T...ILA 31.12.2022 8:24

Еми тъй е то затуй аз A".T...ILA пасивняк педераст осран и опикан долна отрепка и боклук се еба само с младото мъжко магаре на комшията - то е тригодишно и е много надарено откъм кур.Братя педерасте ебете се с магарета като мене супер е и е гъзоварско.