logo

Младеж изпрати на приятелката си снимка от хотел, но функция на iPhone издаде, че й изневерява ВИДЕО

Младеж изпрати на приятелката си снимка от хотел, но функция на iPhone издаде, че й изневерява ВИДЕО

Човекът, с когото излизате, казва, че му липсвате, но след това щраквате върху снимката на живо, която той ви е изпратил, и се шокирате

Преди няколко седмици блогърката Серена Кериган получи известие късно през нощта - любимият й „й изпрати снимка“.

Отваряйки кореспонденцията, момичето видя снимка на перфектно подредено легло, украсено с кърпа и плюшена овца в средата.. Изглежда като невинна детска снимка.

Компаньонка разкри 8 знака в поведението на мъжа, който изневерява

"Човекът, с когото излизате, казва, че му липсвате, но след това щраквате върху снимката на живо, която той ви е изпратил, и се шокирате", споделя Серена.

Серена забеляза, че нейният любим е изпратил снимка на живо. На устройствата на Apple, когато щракнете върху такива кадри, се възпроизвежда кратко видео - няколко секунди преди и след натискането на бутона.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Без да се замисля, Кериган активирала функцията и видяла това, което приятелят й не бил планирал да й покаже: как момиче, което тя не познава, полита върху леглото. Разбира се, според младия мъж той бил сам в стаята.

Потребителите на социалните мрежи бяха шокирани от нахалството на този млад мъж - над 11 милиона души изгледаха видеото за няколко дни. Докато някои бяха възмутени от коментарите, други споделиха подобни истории. Оказва се, че снимките на живо са просто буря от предателства и лъжи.

"Челюстта ми падна по-бързо от това момиче на леглото", пише supr____cist.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

"Тези момчета не могат да се променят", добавя y444ми.

"Със съпруга ми все още сме в различни градове. Той ми изпрати снимка от стая в Маями и аз не щракнах върху нея, но сега го направих и чух женски глас", признава taylormccarthy74./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

@serenakerrigan

Looks like you have some company

♬ Oh No - Kreepa