logo

Младеж реши да спаси сестра си от годеника й и разкри скандалната му тайна

Младеж реши да спаси сестра си от годеника й и разкри скандалната му тайна

Заради него сватбата им се оказала под голяма заплаха, а на булката и младоженеца ще им се наложи дълго време да си говорят за доверието

Понякога близките ни полагат всякакви усилия, за да ни предпазят от погрешен избор. Подобно нещо се е случило и с потребител на сайта Reddit. Младият мъж сподели с всички как е разобличил годеника на сестра си точно преди сватбата, узнавайки голямата му тайна. 

Всичко започнало, когато чул бъдещия си зет да разказва за героичното си минало. Мъжът се хвалел наляво и надясно, че преди време е служил в елитното подразделение на "морските тюлени".

Но братът на булката не бил вчерашен. Той също служил в армията и е знаел доста неща за "морските тюлени".

Бъдеща булка подслуша разговор между сестра си и младоженеца и отмени сватбата

Думите на бъдещия младоженец веднага го усъмнили. Все пак бившият "морски тюлен" не можел да направи и пет лицеви опори - нещо, което определено не отговаряло на героичната му история. Освен това той по всякакъв начин избягвал да се срещне с него.

Срещата обаче все пак се случила. На нея братът на булката отишъл с професионалист, който да разобличи фалшивия военен. Мъжът организирал истински изпит на бъдещия съпруг на сестра си. А резултатът от него доказал, че той лъже не само бъдещата си съпруга, но и цялото й семейство. 

"Тюленът" дори не успял да произнесе правилно името на подразделението, в което е служил, и точно това сложило край на измамата му. 

Тъща подари торта на младоженци и мъжът избяга през глава от сватбата СНИМКИ

Братът на булката решил да разкаже на всички цялата истина. Не всички обаче останали доволни от действията му. Заради него сватбата се оказала под голяма заплаха, а на булката и младоженеца ще им се наложи дълго време да си говорят за доверието. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай