logo

Младо момиче шокира мрежата: Предпочитам да се срещам само с богати мъже! И това далеч не е свързано с парите!

Младо момиче шокира мрежата: Предпочитам да се срещам само с богати мъже! И това далеч не е свързано с парите!

Много жени мечтаят да излизат с богат мъж и правят всичко по силите си, за да постигнат целта си. Да си със състоятелен господин си има куп плюсове и златотърсачките са наясно с това - никога няма да се притеснявате, че портмонето ви е празно, ще ви отрупват с лъскави подаръци... С две думи - чака ви безоблачно бъдеще!  

Наскоро обаче мрежата бе взривена от поста на млада дама. Тя смело заявява, че й е писнало от загубеняци и предпочита да излиза с богаташи. Дотук нищо ново под слънцето. Това, което превърна поста й във вирус, бяха доводите, които тя излага в подкрепа на решението си. По думите й, това, което я кара да предпочита състоятелните господа, не са парите, а качествата, които притежават.  

6 признака, че той те обича истински

"Изгубих прекалено много години, в които се срещах със загубеняци. След това започнах да излизам с богати мъже и животът ми се преобърна на 180 градуса. Но преди да ме наречете интересчийка, е добре да знаете, че не излизам с тях заради парите. Просто парите говорят за характера им. 

Ето защо обезпечените мъже ме привличат повече:

За да си финансово осигурен, е нужна много енергия, а аз обичам енергичните мъже 

Ако той не е наследник на богата фамилия, значи е доста предприемчив. Богатите работят здраво, за да изкарат пари. За това са необходими много усилия и енергия. А аз искам да съм с човек, който не лежи на дивана и зяпа тъпо в телевизора, а постоянно е в движение. 

За да си богат, трябва да си умен

В повечето случаи, за да изкарваш много пари, трябва да имаш мозък в главата си. Тук дори  не става въпрос за нещата, които си прочел в дебелите книги, а за някакъв емоционален, здрав разум.Умът ме привлича много повече от сладката външност. 

СЕДЕМ неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори и не подозират, че е така (СНИМКИ)

Не искам просто приятел, а наставник

Не ми е интересно да се срещам с някого само заради секса и емоционалната близост. За съжаление това бе всичко, което можеха да ми дадат бедните момчета, с които излизах. От богатите мога да се поуча. Ако един мъж може да ме научи на нещо, да ме вдъхнови, аз ще се превърна в най-доброто гадже, за което някога е мечтал! 

Богатите мъже знаят как да получат това, което желаят

Те са уверени в себе си и не позволяват на нищо да се изпречи на пътя им към целта. Ненавиждам притеснителните и неуверени мъже. Това е много отблъскващо. За мен е важно колко пари има в сметката си, как успява да ги спечели и какви са целите му!

Обезпечените мъже са пълни с изненади, а това подгрява интереса

Богатите мъже са богати, защото имат пари. Те винаги могат да измислят нещо нестандартно. 

Успешните мъже не се интересуват от чуждото мнение

Ако непрекъснато се оглеждаха на всички страни, със сигурност нямаше да достигнат върха, на който се намират в момента. Те правят това, което искат, без да се интересуват от чуждото мнение. И им е все тая, че някой не ги харесва. За мен това е много секси. Не ми трябва лузър, който плаща данък "обществено мнение". 

Осем научни факта, доказващи, че вашият човек наистина ви обича

Момчетата без пари ме смятат за странна

Работя много, понякога по 10-12 часа дневно. Бедните момчета не ме разбират и казват, че не се "наслаждавам на живота". Наслаждавам му се и още как. Просто зная, че за да постигнеш успех, трябва да правиш жертви. Състоятелните мъже ме разбират много добре, защото самите те са като мен. 

Богатите имат свои правила

Ние сами трябва да си създаваме правила - това е моята идеология. Богатите мъже са иноватори, които не се страхуват да нарушават общоприетите норми и да установяват свои. Искам да бъда точно с такива мъже. Аз съм независима жена и се нуждая от независим мъж!

Успешните мъже са надарени с невероятна харизма

Не можеш да бъдеш богат и да притежават власт, ако никой не те обича. Подобно нещо се случва изключително рядко. Голяма част от състоятелните мъже са надарени с невероятна харизма и знаят много добре как да привлекат хората към себе си. 

Пет неочаквани метода, с които да привлечем любовта на живота ни

Богатите не вярват в късмета

Успешните бизнесмени знаят, че късметът няма да ти помогне, ако не искаш да се трудиш. Разбира си, подходящите обстоятелства само могат да допринесат за успеха ти, но те са нищо, ако не правиш нищо. 

Състоятелните мъже не правят драми 

Те просто нямат време за такива дреболии. Ако гаджето ми е бедно и не му пиша три дни, веднага ще си помисли, че съм си намерила друг. Докато богатият въобще няма да попита къде съм се загубила толкова време. И това е много яко!  /jenata.blitz.bg

Коментирай

ronjeremy

ronjeremy 20.11.2018 9:04

Само донякъде е вярно. Аз пък смятах, че няма нищо по възбуждащо от интелекта, но се оказа, че пред чифт хубави ц*ц* съм безсилен... Така, че ще я пълним ли пуйка или да търсим някоя по-умна.

бим-бум

бим-бум 20.11.2018 9:36

Самият израз "излизам с мъже" вече посочва професията на госпожицата, в която тя "усилено се труди".

Mimi

Mimi 20.11.2018 9:52

Това е вярно но,...................само когато богатият мъж те възприема като равностойно човешко същество!

Ади

Ади 20.11.2018 10:02

Богатите не са будали за да ги използва някаква кифла.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 20.11.2018 12:41

Те работиха здраво, енергичните господа, да получат "лоши кредити" от фалиралите банки, и да си приватизират с неясни капитали онова, което довчера беше държавно. Енергично ни впрегнаха в робството на принудителната продажба на все по-скъпи застраховки и горива, супермените.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 20.11.2018 12:45

Енергично ни продават храна на цената на златото, жилища на нереални, спекулативни цени, и това под закрилата на други все енергични мъже. Изобщо енергичните мъже се сдушиха, и си направиха мафия. Море, проститутко смотана, трябва ти да ти влиза до гърлото, ежедневно,

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 20.11.2018 12:51

за да разбереш какво значи енергия! Много ти е яко докато не чукнеш трийсетака и нагоре, и после ще свалиш летвата, само че който е нормален, няма да иска такива, дори и да не е от супер-енергичните. Но ние – не енергичните, трябва да внимаваме, когато излизаме с презряла хубавица.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 20.11.2018 12:54

Да излизаш е едно, но да я вземеш за вкъщи, заедно с генетичните подаръци, останали от богатите, с които била излизала, е друго. И изобщо публикуването на това съкровенно признание, има за цел да деморализира и изпорти и без друго не много умните подрастващи кифли.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 20.11.2018 13:02

На чукането вече излизане ли му казват вече? Целият лицемерен театър на такива долни душици е в това, че те искат да имат един "енергичен" за спонсор, но да могат през това време когато искат да се виждат и с келешче, което да им е като кукличка за забавление. Яко, нали?

Жив пример съм

Жив пример съм 21.11.2018 1:31

Те келешите без пари, друго търсят мислиш. Няма интелигентен богат мъж с прилично достойнство и състояние, който да търпи няква златотърсачка. Но да не ги обсъждаме по-добре, тя природата ги събира.. и едните и другите!

Чичото

Чичото 21.11.2018 1:48

Ако под богати разбира УМНИ, енергични и богати, тогава - добре. Но пък може те да не са съгласни да излизат с момиче като нея. Защото този тип богати също си имат критерии за момичетата, с които излизат.

Чичото

Чичото 21.11.2018 1:48

Ако под богати разбира нахакани тарикати с пари, спечелени от кражби, далавери и мошеничества, тогава не и завиждам. Като и се народят тъпи копеленца и гаменчета като татко им и вземе да се пита "Тези идиотчета пък на кого се метнаха?", тогава ще разбере, че е трябвало да го раздава малко по-кротко.

Богат и умен

Богат и умен 21.11.2018 6:54

Така е по принцип. Но такива независими след като пояздят коня ги уволняваме. Такива с навъртян километраж ваджайни, които само философстват и се оплакват колко са скапани след 10 часа работа, че даже и деца не искат да гледат-тц

Хахаха

Хахаха 21.11.2018 8:02

Само дето "описаните тук мъже" ги харесват тези "млади момиченца" след 50, когато вече първата жена им е родила примерно 2 деца, изстрадала е времето през което той ще стане богат, успешен, наставляващ и т.н.бля бля

Анонимен

Анонимен 21.11.2018 13:01

С тоя излиза,с оня излиза и накрая такива мъже и жени,които много са излизали,ТРУДНО ще могат да създадат стабилни семейства!!!!

Кънчо

Кънчо 21.11.2018 21:10

Абе, добре си го е казало момичето - богаташи търси. То не само тя, де ;) Успех в начинанието, пък другите да не забравят, че най-много се страда от сбъднати желания :)

Ебача

Ебача 02.02.2019 13:48

Ебахти кифлата долна ама журво не била заради парите ми ела при мене тогава аз съ строител ставам в пет о се прибирам шест вечерта много съм енергичен да знаеш ама нямам много кинти а сега де дали пак ще викаш че не е заради парите аман от боклуци