logo

Младоженец отмени сватбата заради скандална причина, намеси се и полиция

Младоженец отмени сватбата заради скандална причина, намеси се и полиция

Роднините на булката смятат, че всъщност семейството на жениха се е отказало от брака, защото не е останало доволно от зестрата

Младоженец от индийския щат Утар Прадеш отмени собствената си сватба, след като разбра за "слабите" оценки на любимата си на изпита за 12 клас, съобщава Odisha TV.

Бащата на невестата казва, че семейството на младоженеца се опитало да развали брака под претекст, че дъщеря му не се е учила добре. И е подал жалба в полицията, настоявайки за разрешаване на конфликта.

Роднините от страната на булката смятат, че всъщност семейството на жениха се е отказало от брака, защото не е останало доволно от зестрата, въпреки че вече били извършили ритуала Godh Bharai (церемония, при която жена от семейството на младоженеца приема избраницата му в своето семейство).

Шок: Булка почина по време на сватбата си, а младоженецът веднага се ожени за сестра й

От жалбата на бащата на булката до полицията стана явно, че той е уредил брака на дъщеря си Сони със Сону. За церемонията мъжът е похарчил над 60 000 рупии. Освен това е подарил на бъдещия си зет златен пръстен на стойност 15 хиляди рупии.

Въпреки това, дни след церемонията Godh Bharai, семейството на младоженеца поискало по-голяма зестра. Когато бащата на булката заявил, че не може да увеличи зестрата, семейството на младоженеца отказало брака, заявявайки, че момичето е получило ниски оценки на междинния изпит.

Семейството на невестата опитало да убеди бъдещите си роднини да размислят, но те останали непреклонни в исканията си. Именно това принудило бащата на отхвърленото момиче да подаде жалба в полицията. 

Сега служителите на реда се опитват да разрешат случая, като консултират двете семейства. Ако двете страни не постигнат консенсус, ще бъдат предприети съответните подходящи действия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

вЕрвам

вЕрвам 23.03.2023 18:57

ха-ха-ха..всички извращения са събрани на куп при индийците, булката имала малка зестра и слаби оценки, сестрата грозна и приятелите му не я искат за залог,брат му иска да е с булката вместо него.. какво ли не правят тези недоразумения