logo

Младоженец се пошегува с външния вид на булката насред сватбата, тя побесня и...

Младоженец се пошегува с външния вид на булката насред сватбата, тя побесня и...

Реших да изчакам родителите му да се озоват до нас и го нападнах, споделя невестата

Младоженец се пошегува с външния вид на булката пред всички гости и съсипа най-важния ден в живота на любимата си. На неприятната история гласност даде огорчената невеста в Reddit.

С интернет потребителите жената с никнейм Face-Abstract7679 споделя, че на 20-годишна възраст се запалила по грима, който по-късно се превърнал в неин източник на доходи и й дал самочувствие.

"Винаги съм имал проблеми със самочувствието. Освен това съм интровертен, срамежлив и тревожен човек, което изостря ситуацията", обяснява тя.

Младоженци влязоха в ожесточена битка пред очите на гостите заради... ВИДЕО

И добавя, че любимият й обичал да се шегува с професията й, при това доста саркастично. Въпреки това, тя признава, че изобщо не е очаквала да се подиграе с външния й вид точно в деня на сватбата им.

"По време на тържествената реч той ме погледна и каза: "Ето я моята булка, която изглежда като манекен от универсален магазин с този грим". Бях зашеметена. Гостите започнаха да ми се смеят. Изпитвах такъв гняв, че не знаех как да го сдържа.

Реших да изчакам родителите му да се озоват до нас и го нападнах", казва тя, отбелязвайки, че е направила забележка на мъжа си.

Той обаче съвсем не й останал длъжен и я обвинил, че реагира прекалено остро на думите му и я унизил пред всички близки и роднини. Съсипаната булка добавя, че три дни след сватбата съпругът й не спирал да й се сърди, а накрая й поискал извинение. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

една

една 15.05.2023 13:22

Не и трябва подобен. По-добре да бяга далеч. Следващата подигравка ще е с килограмите и, а да не говорим ако е и бременна, когато в действителност се погрознява и приказките какви били красиви бременните, са смешни.

фен

фен 15.05.2023 19:59

Вадиш,КОЛТА,ПРАВО В ЧЕЛОТО!!!

Атила

Атила 15.05.2023 20:05

Чак ся разбрах що не ще да ме люби моя страстен любим комшийското мъжко магаре.Ми то било заради грима дето си го слагам да изглеждам по красива за любимия. Никакъв грим вече !

виктория

виктория 15.05.2023 20:18

Трябвало е да го отпрати!Извинение без разкаяние е краткосрочно.Трябва да подкрепя половинката си в трудни моменти.Има мъже които избиват комплекси,като се стремят да унижат половинките си.Мъжът ако се чувства уверен в себе си не постъпва така с любимата жена.

фдгд

фдгд 16.05.2023 6:59

търся булка !