logo

Младоженка преспа със свекър си, не е за вярване какво се случи после

Младоженка преспа със свекър си, не е за вярване какво се случи после

Оказва се, че това е най-малката беда за семейството на младия американец Джейк

Младеж на име Джейк реши да разкрие какво се крие в сърцето му на абонатите си в социалната платформа ТикТок. Американецът говори за огромната семейна трагедия, която го е сполетяла.

Жена отиде на среща с непознат и остана като гръмната, виждайки че срещу нея стои...

Джейк е открил перфектното момиче, буквално сякаш е излязла от сънищата му. Всъщност той е бил влюбен в нея още от училище и двамата излизат повече от 10 години. 

Джейк решил да представи своята избраница на семейството си и им заявил, че е решил да се ожени за красавицата. Родителите му одобрили избора му. 

Тогава Джейк решил да организира семейно пътуване. Той взел родителите си и момичето на мечтите си и заминали за провинцията. В този момент обаче нещо се объркало. Малко по-късно Джейк научил, че любимата му е спала с баща му по време на ваканцията. Но това далеч не е най-лошото, което застигнало младежа.

Може би този факт щеше да остане тайна, но се оказва, че девойката забременяла от бъдещия си свекър. 

Жена добави непознат към приятелите си във Фейсбук, последвалото е невероятно СНИМКИ

Джейк дълго време не е могъл да погледне любимата си, дори прекъснал контакт с баща си за дълго време. С течение на годините обаче Джейк е успял да прости н а родителя си.


"Сега имам спокойни отношения с баща си. Случилото се бе преди няколко години", добавя той във видеото към абонатите си. 

Постът в мрежата е събрал над 6 млн. гледания. Някои просто не могат да повярват какво му се е случило, а други директно започнаха да изказват съболезнования на Джейк, който излиза като герой в трагичната ситуация.

"Това е твърде отвратително, за да е истина", "Вие сте човек с добро сърце, аз никога повече не бих погледнал баща си", "Та то тя е можело да спи с баща ви през всичките 10 години, от къде сте сигурен, че не е", пишат потребители под виедото. 

Джейк обаче не отговаря на нито един коментар. Със сигурност дори това просто да разкаже историята си му е коствало много усилия./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

А смукала ли е на

А смукала ли е на 20.07.2021 13:32

дъртия мекия сополив Хуй? После с тая уста целувала ли е младока? Интересна случка от американ дрийм.

нсп

нсп 20.07.2021 13:34

Ima филм с такава история - бащата чука годеницата на сина си и той ги хваща и се самоубива...и животът продължава.

Малииииуууу

Малииииуууу 20.07.2021 13:42

Пълна тъпотия и голяма измишльотина писана от някой джендър

Бай Илия

Бай Илия 21.07.2021 6:25

Само вие може да публикувате подобни кретенизми !

EЙ, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

EЙ, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА 21.07.2021 9:07

КАК ДА ВЪРВИ НАПРЕД ТАЗИ ДЪРЖАВА. А БЕ ,ТИ КОЙТО ПИШЕШ НОРМАЛНО СЪЩЕСТВО ЛИ СИ, ИЗОБЩО СЕ ЧУДЯ КАК СИ ИЗКАРВАШ ПРЕХРАНАТА. СЕГА СЕ СМЕЕШ ,ЧЕ ТИ И ОТГОВАРЯМ НА ОТКАЧЕНИТЕ ТИ ПИСАНИЯ. Е ГА ТИ ЖУРНАЛИСТА. ЕДВА ЛИ СИ ЗАВЪРШИЛ И СРЕДНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ.

!!!

!!! 21.07.2021 9:23

Този Джейк сега ли разбра, че старият вол винаги оре по- дълбоко. Пък като се научи да ebe като баща си възлюбената ще се върне при него.

Alex

Alex 21.07.2021 9:40

Е,добре,де,какво е виновен баща му?Тя,кучката,си е навирила опашката и той решил да я обслужи.Явно е видял,че неговото отроче не може,а може и джендърче да е и...колко благородно-рогльото решил да прости на баща си.Пълен глупак!

bleistift

bleistift 21.07.2021 9:56

Скъпи Джейк,курвата си остава курва и на Луната да я качиш.Чест ти прави,че все пак си намерил сили да простиш.Аз не бих.

Дрън, дрън,

Дрън, дрън, 21.07.2021 10:00

ярина!

Кънчо ДУПЕДЕРОВ

Кънчо ДУПЕДЕРОВ 21.07.2021 12:00

бащата на Джейк много добре знае че Джей е хомосексуален и решил да му направи дете, защото джейк е безплоден, страдал е от заушка.Джейк да не се прави на мъж, той е пасивен гей. това е истинската история.