Момиче се ожали: Годеникът ми прави секс с мама, а после...

Измамената жена сподели шокиращата си история в социалната мрежа Reddit

https://jenata.blitz.bg/tya-i-toy/momice-se-ozali-godenikt-mi-pravi-seks-s-mama-a-posle Jenata.blitz.bg
Момиче се ожали: Годеникът ми прави секс с мама, а  после...

Млада жена разбра, че годеникът й изневерява с родната й майка, а малко по-късно научи, че двамата имат общо дете. Шокиращата си история измамената дама сподели в социалната мрежа Reddit.

24-годишната жена разказва, че майка й овдовяла рано и често излизала на срещи. Преди около четири години, на 42 години, тя неочаквано забременяла след поредната си краткотрайна връзка и родила момченце. 

Момичето подкрепило решението на майка си и започнало да се грижи за новороденото си братче.

С 25-годишния си годеник тя била заедно от 17-годишна възраст. Мислела го за мил, красив и забавен. И винаги била приятно изненадана колко добре се разбира с малкия й брат. 

Момиче се омъжи за бащата на бившия си, последвалото е скандално

Един ден тя дълго време гледала филми на лаптопа си и батерията му паднала. Тъй като не й се занимавало да търси зарядното, взела таблета на приятеля си. И се натъкнала на кореспонденцията му с майка й.

Така разбрала, че двамата са имали афера и по-малкият й брат всъщност е негово дете. 

Още същата вечер тя признала на приятеля си, че е разбрала за предателството му.

Той й разказал, че всичко започнало, докато тя била на екскурзия с приятелки. За да не стои сам, той отишъл на вечеря в дома на майка й (нещо, което било нормално за двойката). Годеникът й не споделил подробности от срещата, само признал, че вечерта приключила със секс.

Въпреки че и той, и бъдещата му тъща се чувствали виновни след случилото се, се срещнали още няколко пъти. А когато узнали, че ще стават родители, решили да скрият всичко. 

След като узнала за предателството, младата жена развалила годежа и спряла да общува с майка си. Тя отбелязва, че наистина обича брат си, но сега не може да го вижда. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи