logo

Момиче отмъсти брутално на изневеряващия й партньор ВИДЕО

Момиче отмъсти брутално на изневеряващия й партньор ВИДЕО

Американката  може да получи до 90 дни затвор и глоба от хиляда долара, ако жертвата я съди

Жителка на Вашингтон придоби популярност в платформата TikTok, след като засне отмъщението към любовника си, който й е изневерявал. 

Ашли Ван Певенадж каза, че е хванала бившия си партньор в измяна и е решила да му даде урок. Тя влязла в апартамента му и с чук избила буквите FU на стената (жаргонно съкращение на английската фраза fuck you). Отдолу тя нарисувала със спрей сърце и написала: „Бившата ти“.

Скандална измяна: Булка изчете на глас SMS-ите на неверния жених вместо сватбен обет

Само за ден видеото е събрало повече от десет милиона гледания и десетки хиляди коментари. Абонатите предупредиха момичето, че е извършила престъпление и бившият й може да отиде в полицията. „Той със сигурност ще използва това видео в съда“, „Това е незаконно влизане в частна собственост и вандализъм“, обясниха те.

Американката  може да получи до 90 дни затвор и глоба от хиляда долара, ако жертвата я съди и се докаже, че момичето е влязло незаконно в дома.

Гореща бавачка споделя горчивия си опит със съпругите и техните мъже

По-рано жителка на Лондон, Великобритания, коварно отмъсти на бившия си партньор с помощта на интелигентен говорител Алекса и се обърна към съда. 45-годишната Филипа Коплстън-Уорън проникна в смарт устройството в апартамента на бившия си и каза на новия си партньор да си събере багажа и да се изнесе./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

@ashley.vanpevenage

Not on me ##fyp ##foryou ##comedy ##payback ##cheating

♬ Before He Cheats - Carrie Underwood