logo

Момиче разбра за скандалните увлечения на годеника си и развали сватбата

Момиче разбра за скандалните увлечения на годеника си и развали сватбата

Понякога Съдбата си прави изключително лоши шеги и Валъри сама се убедила в това, след като животът й се сринал за минути

Животът на Валъри приличал на приказка. Тя израснала в заможно семейство, завършила престижен университет и се готвела да стане любима съпруга. 

С годеника си Кристофър се запознала съвсем случайно. Той бил красив и умен, изкарвал добри пари и много от приятелките й благородно й завиждали за щастието.

Крис бил много прям с нея и никога не криел телефона си. Нещо повече - дори споделил паролата си за отключване на мобилното устройство.

Валъри обаче не проявявала никакъв интерес към кореспонденцията на бъдещия си съпруг. Но Съдбата понякога си прави изключително лоши шеги. И младата жена сама се убедила в това, след като животът й се сринал за минути. 

Бъдеща булка се отказа от сватбата, разбирайки какво иска младоженецът

Един топъл майски ден телефонът на Валъри се счупил. Докато чакала Крис да излезе от банята, тя взела телефона му, за да провери адреса на сватбения салон, в който двамата трябвало да отидат. 

Отворила браузъра на телефона и попаднала на страница в сайт за запознанства. Оказало се, че годеникът й има акаунт в тази мрежа. Любопитството я завладяло и тя решила да разгледа кореспонденцията му. Но определено не била готова за това, което я очаквало.

От две години Крис си пишел и се срещал с дами от сайта. Това обаче не било всичко. Жените, които избирал, били с 20 години по-възрастни от него и с няколко десетки килограма по-тежки. 

Жена намери скандален SMS в телефона на мъжа си и подаде молба за развод

Валъри не успяла да сдържи сълзите си и избягала, за да помисли над нещата, които току-що узнала. А после установила, че повече не може да се върне при Крис и развалила сватбата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Крисчо на валъри

Крисчо на валъри 26.02.2021 4:36

Па ,избирал е по тежички момета , от типа на Карди би , Дожа кет , за туърк , там е вече веселието .