logo

Момиче се омъжи за старец, през първата им брачна нощ се случи нещо шокиращо

Момиче се омъжи за старец, през първата им брачна нощ се случи нещо шокиращо

25-годишната девойка била слисана

Старите традиции по отношение на създаването на семейство не са чак  толкова далечни дори в днешно време, въпреки напредването на технологиите и схващанията на хората. 

3 признака, че половинката кръшка

В Китай се случи нещо, което за много от нас изглежда неприемливо в 21 век. Младо 25-годишно момиче бе принудено да се омъжи за 60 годишен мъж. Историята обаче завърши шокиращо, когато настъпила първата брачна нощ.

25-годишната Сяо Цуи била просто шокирана и не могла да повярва какво се случва. 

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

Бедно семейство

Сяо Цуи принадлежи към доста бедно семейство, което живее в малко китайско селце. Бедността на родителите не позволила на момичето да има добро образование. Нещо повече, по-малкият брат на Сяо не могъл да си намери булка, тъй като никой не искал да даде щерка си на него. 

В резултат на това бедните родители решили да омъжат щерка си почти без зестра за един богат младоженец. Единственият проблем е, че мъжът вече е бил навършил 60 години. 

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Първо съмнение

След като научила за плановете на родителите си Сяо се отчаяла, но нямало какво да направи, защото осъзнавала колко безнадеждно е положението им. Тя плакала дни наред, но изведнъж ситуацията започнала да се променя. 

Докато течала организацията за сватбата и колкото повече зачестявали срещите с бъдещия й съпруг, тревожността на девойката сякаш се изпарявала. 

Нещо в този старец й изглеждало нереално - той бил много активен и пълен с живот. Момичето започнало да го харесва и това я изненадало.

От своя страна младоженецът проявявал загриженост и винаги подхождал с такт и уважение към Сяо, сякаш се опитвал да се свърже духовно с нея и да спечели доверието й. 

В един момент девойката напълно забравила за тревогите си. 

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Край

Тогава дошъл и денят на сватбата. Церемонията приключила точно според очакванията и дошло време съпрузите да консумират любовта си през първата брачна нощ. Тогава Сяо остана шокирана.

Старецът за когото се омъжила, излязъл изпод душа, но той не бил същият. Пред нея застанал млад мъж, който обаче имал същите жестове и тембър на гласа, като младоженецът й. 

Оказва се, че всъщност това е един и същи човек, а мъжът носел през цялото време специално изработена за него маска. Причината била, че за него било важно да се увери в чувствата на момичето и искреността й. 

Подобни истории явно не се срещат само по филмите. Такива проверки не звучат много добре, но важното е, че в повечето случаи завършват с щастливи и здрави бракове. Такава е и историята на Сяо и нейният съпруг, която завършва със създаването на щастливо семейство, в което има и доверие и любов./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Шльоко

Шльоко 20.05.2020 12:30

Вестникарски бълвоч! Ужасен римейк на приказката за жабата и принцесата, обърбната с хастара наопъки!

баси

баси 20.05.2020 12:51

Това ли успяхте да измислите!?

Бумамара

Бумамара 20.05.2020 13:05

Фуя му сигурно е голям.

мммамам

мммамам 20.05.2020 16:38

аххаахха как успяхте да скалъпите таз историйка, и ко станал ли му е в първата брачна нощ, не разбрахме или от НОЩ са се намесили и са казали че не могат да позволят близост по време на пандемия и пермата на момъка съдържа коронавирус и момичето не трябва да гълта.

493

493 20.05.2020 18:20

Хубава приказка. Дано не е измислена.

mmm

mmm 20.05.2020 19:38

Ехааа...направо сте за сценаристи за сапунка!!

SPERMOLEY

SPERMOLEY 20.05.2020 20:13

MNOGO ORYN SE ISKA W REDAKZIYATA NA BLIZA....

КЪНЧО

КЪНЧО 21.05.2020 17:29

КИТАЙСКИ ГЛУПОТЕВИНИ ЗА МАЛОУМНИ. ТОЙ НОСЕЛ СПЕЦИАЛНА МАСКА НА ДЪРТОФЕЛНИК ЗА ДА СЕ УВЕРИ В ИСКРЕНОСТТА НА МОМИЧЕТО.- ПЪК ТЯ КАТО ГО ВИДЯЛА ГОЛ В БАНЯТА, АХНАЛА И ОЧИТЕ Й СЕ ЗАМЪГЛИЛИ...

Гадняр

Гадняр 22.05.2020 6:48

И на другият ден и двамата умрели от коронавирус!

Разказвачът

Разказвачът 22.05.2020 8:48

И и пробол гъза със смъртоносното си шило и тя се парализирала и се насрала!

Гост

Гост 22.05.2020 9:28

Колко ли нашенки си лягат с набори на Бащите си? И после същите ни учат на морал!

Абе

Абе 22.05.2020 11:14

Какъв "старец", има хора на 60г. са в по-добро физическо състояние от много 30-годишни !

Alfa

Alfa 22.05.2020 11:39

Направо ме разплака с този бълвоч.