logo

Мъжете обожават тази популярна секс поза, но тя може да ги убие!

Мъжете обожават тази популярна секс поза, но тя може да ги убие!

Оказва се, че една от любимите пози не само на мъжете, ами и на всички отдаващи се на страстни ласки в леглото, е много опасна. Тя може да предизвика сърдечен и мозъчен удар при мъжете, сочат резултати от проучване, което се е провеждало в период от 3 години.

Задната, или по-известната като „кучешката поза“ крие огромни рискове за силния пол. Оказва се, че тя е много трудна, но и много стресираща за мъжа.

При нея мъжът коленичи или пък стои прав и това причинява силно изпомпване на кръвта, което пък предизвиква стрес, умора или запушване на вените на краката. Това от своя страна води до инсулт.

Южноафриканското здравно министерство дори със закон е забранило тази поза. Според него тя може да се практикува само на Свети Валентин и по много специален повод, но не и всеки ден./jenata.blitz.bg

Коментирай

Ku-Ku

Ku-Ku 08.06.2018 0:19

То по тая логика всички физически усилия които прави мъжът докато е прав са фатални за него... Айде сега автор/ката да си признае как са го опъвали отзад и боли явно за да се пръкнат в мозъчето такива небивалици. Време е да почнат да ви бесят за списване на глупости .

дядо Каракоч

дядо Каракоч 08.06.2018 9:47

Те,там,ония са с много големи инструменти.Докато го надърви,бая кръв му помпи.И... току виж се гътнал.И Пък и ние сме българи,нали така?И т,ва не плаши душите наши.