logo

Мъжете, с този финансов навик, са страшни кръшкачи

Мъжете, с този финансов навик, са страшни кръшкачи

И дори нещата не опират до някаква парична разточителност, а до нещо съвсем различно

Да разберете, че половинката ви и човекът, на когото сте гласували най-голямо доверие, е много болезнено за всеки. 

Жена хвана любимия си в изневяра по малък детайл в снимка

Понякога това се случва именно на нас и по-често, отколкото бихме искали. Анкета на YouGov от 2016 година показва, че всеки пети човек е изневерявал на половинката си в поне една своя връзка. 

Хората намират какви ли не оправдания за това поведение. Все пак обаче има нещо общо според проучване на експерти и това е отношението към парите.

Мъжете не правят тези 5 неща, ако изневеряват

Проучване от 2010 година на Американската социологическа асоциация установява кой финансов навик на мъжете, показва, че те са кръшкачи. Ако гаджето ви прави това нещо, то е почти сигурно, че ще ви изневери.

Внимавайте и никога не давайте пари на гаджето си. Според експертите, ако мъжът е икономически зависим от жената, толкова по-голям е шансът той да й изневери. 

Авторът на изследването се казва Кристин Мънш и анализира данните на 1000 мъже и 1500 жени, които са били женени или просто са живели заедно повече от година. 

Невеста получи обиден подарък от младоженеца и се отказа от сватбата

Резултатите показват, че мъжете, които взимат понякога пари от жена си, кръшкат 5 пъти по-често от тези, които не си го позволяват. 

Според проучването обаче и мъжете, които са спечелили значително повече от половинките си, също изневеряват често. Оказва се, че за да не изневерява мъжът, то той трябва да печели добре, повече от жена му, но не много.

Според проучването жените, които зависят от доходите на мъжа си, са с 50% по-малко склонни да бъдат неверни от жените, които са спечелили същата сума пари. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 21.06.2021 16:08

Ако още му става, значи - изневерява!