logo

На улицата често ги бъркат с майка и син, а когато научат истината... СНИМКИ

На улицата често ги бъркат с майка и син, а когато научат истината... СНИМКИ

Майка ми и Стеф са на една и съща възраст, разликата им е няколко месеца, признава влюбеният мъж

Влюбена двойка от Великобритания, приличаща повече на майка и син, се сгоди шест месеца след началото на връзката си, съобщава The Mirror.

25-годишният Люк Елис и 54-годишната Стеф Уайт, която е майка на четири деца, се запознали през юни 2022 г. в интернет и веднага намерили общ език. Два дни по-късно се срещнали на живо и разбрали, че искат да бъдат заедно.

"Определено беше любов от пръв поглед", казва Люк.

Той добавя, че цени земния характер, чувството за хумор и доброто сърце на своята любима. Стеф пък признава, че благодарение на Елис остава млада по душа.

24-г. медсестра се омъжи за старец, а сега отчаяно иска да... СНИМКИ

"Люк е моят мъж мечта. Той е всичко, което една жена иска. Той е старомоден, внимателен и се грижи за мен. Той е много любящ и всеки ден ми казва, че ме обича", споделя Стеф. 

Шест месеца след началото на връзката им младият мъж предложил брак на британката.

Близките на бъдещите съпрузи с радост приели новината за годежа им. Много хора обаче продължават да ги гледат укорително на улицата. 

"Майка ми и Стеф са на една и съща възраст, разликата им е няколко месеца. Някои хора наистина ни гледат и си мислят: "Това някаква много странна връзка между майка и син ли е?"", казва Люк. 

"Мисля, че погледите, които получаваме, са любопитство и объркване. Имахме няколко странни погледа, сякаш искаха да кажат: "Чакай, това е малко странно. Има ли нещо между тях?". Не се притесняваме – те могат да си мислят каквото си искат, но ние знаем, че сме щастливи.

Гореща моделка се влюби до уши в 59-г. си братовчед, а след 3 месеца... СНИМКИ

Има и други, които гледат на нас като на нормални човешки същества - нещо, което искаме", добавя влюбеният мъж. 

Стеф на свой ред признава, че в началото се е страхувала да изразява публично чувствата си към младия си годеник. "След това си помислих: "По дяволите, това е моят живот. Нека хората си мислят каквото искат. Това няма нищо общо с мен", казва тя.

С течение на времето двамата започнали да приемат с усмивка негативността, с която се сблъскват, тъй като с всеки изминал ден любовта им става "по-силна и по-силна".

"Ние не само сме сгодени, ние сме сродни души и най-добри приятели. Някои хора стават параноични по отношение на възрастта.

28-г. попадна на 49-г. чичко в мрежата, а 5 месеца по-късно... СНИМКИ

Аз не гледах годините й. Видях личността й, сърцето й, душата й и всичко останало в нея. Просто се влюбих в нея заради това. Всичко в нея е перфектно", казва младият британец.

Люк и Стеф смятат да се оженят в края на годината. Двамата препоръчват на всяка двойка с голяма разлика във възрастта да подхожда отговорно към връзката си.

"Ако искате да успеете, най-добрият ми съвет е да опознаете човека по-добре и да видите дали има връзка между вас и дали ценностите ви съвпадат. И още нещо -  никога не се страхувайте от мнението на околните", съветва той. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Димитрова

Димитрова 29.05.2023 6:08

И това е "любов ". Стига ни промивахте мозъците с уродливи истории.

Павката

Павката 29.05.2023 11:27

Бъркат ги с майка и син, защото въпросната леля изглежда доста по- стара от 54, между 60-65. Разликата във възрастта според мен трябва да е до 7-8, хайде до 10 години, независимо кой е по-възрастен. Иначе не е нормално. Такива неща има и в България, виждали сме ги, обикновено не свършват добре.

Веселина Георгиева

Веселина Георгиева 29.05.2023 14:43

Аз съм 12 години по голяма от мъжа ми и сме заедно 15 години .,имаме син на 9 години, Любовта не признава граници! Има много двойки по стандарт ,и се разделят на 2 година

Сиси

Сиси 29.05.2023 16:05

Хора въздържаи те се с гнусни те си коментари всеки има право да живее както му харесва и както се чувства добре и щастлив ,ние не сме съдници и нямаме право да съдим някой кое право и кое не ,всеки живее като му харесва и не длъжен да се вписва в ничия рамка , бъдете живи и здрави и бог с ваз.

Roko

Roko 30.05.2023 3:54

Като ти се осере през нощта, ще разбереш какво е разлика във възрастта между двама влюбени. Настоявай да си слага памперса и дръж прозореца отворен.

Иван

Иван 30.05.2023 9:24

Roko, ти, ако се осираш по нощите, не е задължително всички да го правят. Не давай акъли на хората с кого, кога и как да бъдат.

Софиянец

Софиянец 30.05.2023 16:13

И на мен ми се е случвало абсолютно същата история и разлика в годините, но всичко е за малко. Няма как да продължава това, ясно е на всички. Ако лелята има деца - то тогава съвсем скоро няма да има време за момчето от задачите покрай внуците. Накрая винаги остава само спомена.

Брейка

Брейка 31.05.2023 13:52

в България знаеш ли какви путки имаме на по 63-64 години дръкат дрънкат като Радина Червенова аа какво ще кажете пибка на 64

Само казвам

Само казвам 03.06.2023 3:56

Всеки да прави каквото си иска

777

777 03.10.2023 8:09

Старата баба иска някой потентен млад мъж да й обира паяжините,че мъзгата отдавна й е свършила! Няма лошо,и на дъртата коза й се иска млад пръч да й го натопорчи. Междудругото никоя жена не може да направи по хубава свирка от дъртата...