logo

Наталия направи стриптийз пред гаджето си и жестоко съжали

Наталия направи стриптийз пред гаджето си и жестоко съжали

Младата жена потъна вдън земя от срам, заради това, което е пропуснала да направи по време на еротичния танц

Всички знаем, че страстта в една връзка трябва да се поддържа постоянно. Без значение дали сме от скоро с даден човек или пък имаме дългогодишни отношения, то сексът трябва да е на ниво.

Мария изпитва постоянни оргазми, но животът й е истински кошмар

Каквото и да си говорим прелюдията към самия полов акт е изключително важна. Мнозина прибягваме до какви ли не методи, за да възбудим половинката си, че и самите себе си.

Някои прибягват до еротично бельо, други до мръснишки приказки, секс играчки и какво ли още не.

Правете секс без презерватив - полезно е!

Читателка на jenata.blitz.bg писа на фейсбук страницата ни, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки, за да разкаже за доста странно изживяване, което й се е случило с гаджето й.

„С приятеля ми прибягваме до всевъзможни секс игрички. Просто така ни харесва. Той от много време иска да му направя стриптийз. 

Покрай празниците се съгласиха да го направя, но на следващия ден съжалих жестоко и потънах вдън земя от срам“, пише Наталия до jenata.blitz.bg.

Снимката е илюстративна

9 невероятни факта за вагината, които може би не знаете

Всички започна перфектно. Бяхме навън, прибрахме се и аз започнах с частния еротичен танц в хола. Той се побърка от възбуда, а да си призная сексът след това бе невероятен“, допълва младата жена.

Но чак на следващия ден Наталия разбрала какви сериозни грешки са допуснали с гаджето й и защо целия квартал говори за това.

„Изобщо не помислих за тези детайли – признавам си. Замислих се чак, след като съседът от блока отсреща ни срещна на улицата и ни каза какво е видял нощес.

Трябва да поясня, че живеем на първия етаж на блока. Когато се прибрахме изгасих светлините в хола, пуснах коледните лампички, за да има все пак някакво осветление, но... забравих да дръпна пердетата. 

Оказа се, че съседът ни се е прибирал точно по това време и е видял всичко. Не само това. Той допълни, че и няколко бабки, които се прибирали от магазина ни гледали и разбира се коментирали доста злобно.

Дори не искам да знам на колко от другите комшии съм направила безплатно еротично представление. 

Да не говорим, че освен стриптийза са гледали и безплатен секс. Голям срам! Сега нямам идея как ще погледна съседите без да се изчервя от срам“, казва Наталия.

Тя допълва, че за разлика от нея гаджето й и приело всичко с усмивка и обърнало нещата на шега.

Наталия обаче сподели кошмарната си случка с читателките на jenata.blitz.bg, за да има даде един важен съвет: „Мили жени, забавлявайте се с половинките си както намерите за добре, но не забравяйте да дръпнете завесите иначе жестоко ще се изложите пред съседите. А всички знаем, че те са доста любопитни и одумват всички и всичко“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай