Не се женете за тези зодии, животът ви ще е кошмар след брака

Не се женете за тези зодии, животът ви ще е кошмар след брака

Винаги имайте едно наум, ако решите да свържете битието си с представител на тези знаци

Кой не знае приказки за принцове и принцеси, които са се оженили. Сватбата естествено е била пищна, с много гости, а младоженците се заклеват във вечна вярност и заживяват дълго и щастливо. 

Тези 3 зодии не знаят какво са финансови проблеми

Да, но в реалния живот не се случва точно така. 

Много хора се променят, след като си кажат заветното "Да" с половинката, а истинските и лоши техни черти излизат наяве и буквално шамаросват любимите им хора. Тогава е естествено да си зададете въпроса "Къде спах, не видях ли тези неща в началото?".

В следващите редове ще ви разкрием за кои три зодиакални знака е редно да си имате едно наум, защото може да се разочаровате, ако сте решили завинаги да свържете живота си с тях. 

Те се променят след брака, стават истински кошмар за живеене под един покрив и нищо чудно да получавате повече негативни емоции от тях, отколкото радост, помощ и подкрепа. 

Ето кои са те. 

5 зодии скоро ще станат милионери!


Овен

Овните са много харизматични, имат чудесно чувство за хумор, високи цели и изслушват винаги събеседниците си. Способни са на всички, за да спечелят доверието на половинката си. След сватбата обаче поведението им тотално се променя.

Те постоянно са недоволни от нещо или пък им е скучно, а често случаи и депресирано. На тях им е най-добре да си стоят вкъщи и по възможност сами, отколкото да приключенстват или пътуват с любимия човек.

Те постоянно ще са или ядосани или наранени и ще са истинска бомба със закъснител.

Най-силната и могъща зодия е…

Везни

В началото на една връзка Везните се държат чудесно. Те са мили и готови на какво ли не за щастието на любимия човек.

Щом обаче си кажете заветното "Да", то те рязко се променят - ще станат мързеливи и нацупени. Започват да се фокусират върху себе си, а половинките им просто остават на заден план. 

Готови са да правят скандал за всичко и правят винаги обратното, сякаш напук, само и само да ядосат половинката си.

Тлъсти пачки ще напълнят портфейла на 3 зодии през септември

Скорпион

Скорпионите в началото са страстни и са готови на всичко, за да спечелят любовта на обекта на своите желания. След сватбата обаче те се отпускат и променят. Пригответе се да ги видите в тотално различна светлина, от тази, която сте очаквали. 

От грижовни мъже те се превръщат в ревнивци, които непрекъснато си врат носа във всичко. Забравете за всякакво лично пространство, освен ако не сте готови на свада. 

Скорпионите стават големи егоисти и мислят главно за себе си, без значение дали първоначално са били готови да ви дадат и якето от гърба си, само за да сте щастливи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Везни

Везни 05.09.2020 14:24

пишете абсолютни глупости,много зависи от човека и възпитанието.

ROGONOSEC

ROGONOSEC 06.09.2020 17:21

MNOGO VIARNO ZA SKORPIONITE

МЪЖ

МЪЖ 06.09.2020 18:15

Аз съм мъж и ще имам пред вид да се пазя от жени с тези зодии . Заглавието е да не се женим за такива зодии . Значи е препоръка към мъжете !

Недка Генчева

Недка Генчева 07.09.2020 7:29

Има ли още вярващи на такива тъпи писания?

Питю Мищова

Питю Мищова 08.11.2023 11:37

Животът ви ще е кошмар след брака, без значение за коя зодия се ожените.

Гого

Гого 08.11.2023 11:55

Поздравявам ви с глупостите! Точно са за малоумници, равномерно разпределени по всички зодии.

Злобен

Злобен 08.11.2023 14:39

Глупости велики. Нищо вярно няма. Ама съвсем нищо.

Anonimen

Anonimen 08.11.2023 16:45

Sas zodiya rak ot skadinaviy nikog ebat se sas nastite si polska proshod kostar golem i tatko da stane orsak e nesto smaivasto

Anonimen

Anonimen 08.11.2023 16:47

Na rabota na gotivo nrma

Valentines

Valentines 08.11.2023 17:41

Отcлaбванeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpодyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вас, peзyлтатът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвам всички с надноpмeнo тeгло да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketoex

Чеп

Чеп 09.11.2023 8:15

Под "лично пространство", наглите феминизирани кифли разбират, да могат да си флиртуват със смарфончето с разни кочове, и когато са ви вън от контрол, също и да се поебват с тях. Само бой, глад, и дълбоко и дълго е.бане с голям чеп до претриване му е майката!

Астролог

Астролог 09.11.2023 17:56

Големи тъпотия пишат за зодиите без да разбират от астрология.

Emilia

Emilia 10.11.2023 0:11

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------ https://min.lc/diabexin