logo

Непознат изскочи под роклята на булката насред церемонията, но вместо да отмени сватбата, младоженецът... ВИДЕО

Непознат изскочи под роклята на булката насред церемонията, но вместо да отмени сватбата, младоженецът... ВИДЕО

Кадри, запечатали изключително странната церемония, бяха публикувани в YouTube от сватбения организатор Роел Лунеса

Булка от Филипините застана до бъдещия си съпруг пред олтара, криейки друг мъж под сватбената си рокля. Ако смятате, че заради непознатия тържеството е било отменено, жестоко грешите. Защото младоженците дължат партито си именно на третия човек пред олтара.

Видео, запечатало изключително странната церемония, бе публикувано в YouTube от сватбения организатор Роел Лунеса, пише ladbible.com.

"Това наистина се случи в сватбения ден на клиент, който се състоя на 6 юни в Louie Beach Resort", споделя Лунеса. 

На кадрите се вижда как булката, облечена с великолепна сватбена рокля, върви към олтара и от време на време оправя тоалета си. Преди да стигне до младоженеца, тя спира при родителите си, за да им отдаде почит и да им целуне ръка. 

Булка се съблече насред сватбата и ококори всички с това, което бе скрила под роклята СНИМКИ

След това те я предават на младоженеца, който трябва да я заведе до олтара.

В този момент обаче долната част на роклята на булката сякаш започва да живее свой собствен живот и се раздвижва. Полата става неестествено пищна, което привлича вниманието на някои от присъстващите. 

Шокираща СНИМКА издаде какво нещо крие булка под роклята си

А когато младоженците достигат до олтара, изпод роклята на булката изскача мъж със защитна маска, който се впуска в бяг, проправяйки си път през гостите.

По-късно станало ясно, че под полата през цялото време се криел организаторът на тържеството Роел Лунеса. Той се скрил отдолу, за да помага на буката да извърви изящно целия път до олтара, без да се налага непрекъснато да оправя тоалета си. 

"Причината, поради която се озовах под роклята, беше силният вятър, който затрудняваше булката да мине по пътеката. Заради лошото време тя настъпваше роклята си", споделя Лунеса. 

Младоженецът видя булката да влиза в църквата и се разплака, а гостите изпаднаха в шок от... СНИМКИ

Организаторът уточнява, че младоженката е носела още една дреха под роклята. И че е направил всичко възможно сватбата на клиентите му да премине гладко.

Освен мъжа и детето, които гледат озадачено измъкващия се изпод роклята на булката Лунеса, останалите присъстващи на сватбата са реагирали напълно нормално на непознатия пред олтара. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

боц боц

боц боц 02.07.2021 8:53

еми с маска е заради миризмата при тая жега катеричката се е спарила