logo

Нужен ли ви е любовник? Плюсове и минуси

Нужен ли ви е любовник? Плюсове и минуси

Ето на кои жени им трябват романтични отношения с непознати красавици

Не винаги законният съпруг отговаря на нашите очаквания, особено след десетина години, прекарани заедно. Не е изненадващо, че жените се заглеждат по по-млади и външно привлекателни колеги или непознати мъже и, ако мъжът започне да проявява интерес, рискът от изневяра се увеличава няколко пъти.

Груби грешки: Никога не подхващайте тези теми след секс!

Защо една съвременна жена се нуждае от любовник?

Секс

Както казахме, след дълги години брак отношенията със съпруга стават по-приятелски, поддържането на страст и новост е по-трудно, оттам идват всякакви кризи и възможност за кривване от пътя. Ако обаче във всички останали отношения съпругът напълно удовлетворява жената. тя не вижда смисъл да се разделя с него.

Плюсове:

Обикновено мъжете рядко отказват несериозната връзка и атмосферата благоприятства експериментите в леглото.

Минуси:

Временният мъж рядко мисли за вашето удоволствие, просто защото не изпитва дълбоки чувства към вас, целта му е да получи удовлетворение от приятна жена.

8 безценни съвета как да се чувстваме удобно, когато се събличаме за пръв път пред мъж

Общуване

Дори в сериозните и дългосрочни отношения не винаги има място за разбиране. Често съпрузите нямат общи интереси, а понякога са толкова далеч, че общите теми се намирагт трудно.

В такива случаи жените често присъстват на интересни събития, където е вероятно да срещнат своята сродна душа.

Плюсове:

При този вид отношения сексът не е основното желание - далеч по-важен е емоционалният контакт, след който жената може да реши да прекрати отношенията със съпруга си.

Минуси:

Може да се влюбите и от това да последва грозен развод. Нека вашият интелектуален избраник е готов да поддържа разговорите, но какво ще стане, ако той не се справи с ролята на съпруг?

Британец с два провалени брака удари джакпот от 71 милиона и сподели с какви жени би ги похарчил

Виртуален романс

На пръв поглед една онлайн романтика не е вредна. Много жени дори не смятат това за предателство. От една страна, смс-ите, съобщенията в социалните мрежи и снимките в чата трудно ще разбият семейството, тъй като при липса на откровено съдържание е трудно да осъдим съпругата, че изневерява.

Плюсове:

Не се срещате лично, просто флиртувате онлайн, във всеки момент можете да прекъснете тази връзка. Ако искате, можете да изтриете акаунта си и досадният кавалер никога няма да ви намери.

Минуси:

Минусите тук са следствие на плюсовете - не се срещате на живо. Само в редки случаи мъжът напълно оправдава образа, който сте си представяли през цялото това време. По същия начин вие може да не съвпадате с идеалния образ, породен в главата му. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай