logo

Облечете тези 4 неща и всички мъже ще са в краката ви

Облечете тези 4 неща и всички мъже ще са в краката ви

Представителите на силния пол полудяват по такива дрехи

Мъжете може да не разбират кой знае колко от модните тенденции, но със сигурност са наясно кои неща от женския гардероб са секси.

Сапунка: Булка избяга от сватбата с бащата на младоженеца, а младежът се залюби с...

Въпреки че всеки вкус е различен, то повечето мъже имат една и съща представа за това какви дрехи стоят секси на една жена.

Сега ще ви разкрием кои са четирите неща от женския гардероб, които привличат мъжете като магнит. Преди да се втурнете да ги купувате, ще отбележим обаче, че е важно да ги носите със стил и в подходяща комбинация иначе по-скоро ще изглеждате вулгарно или пък откровено смехотворно.

В списъка на най-привлекателните женски дрехи за мъжа са тези с вталена кройка. – тесни рокли, бодита, панталони по тялото. Коланите също са на почит сред мъжете, а освен това подчертават талията ви и ви правят визуално по-слаби. Фигурата ви с тях прилича на часовник, което пък според мъжете е много секси.

Сватбената рокля на тази булка втрещи мрежата (СНИМКИ)

Кое обаче е истинската слабост на мъжете – това определено са голите рамена, гръб и ключицата на една дама. Не се колебайте да използвате максимално тези женски оръжия за съблазняване. Избирайте рокли с голи рамене или пък с отворен гръб.

Освен това такива тоалети винаги изглеждат елегантно и романтично и почти никога няма вулгарна нотка у тях, за разлика от късото мини или дълбокото деколте.

Деколтето безспорно е областта, която най-често привлича мъжките погледи. Точно заради това дълбоките деколтета винаги действат предизвикателно на представителите на противоположния пол.

Разголени и разгърдени шаферки вбесиха мрежата СНИМКИ

Важно е обаче да сте много внимателни с този детайл – избягвайте вулгарността. Следвайте правилото, че отвореното деколте не трябва да показва всичко, с което разполагате. Добре е дрехата да не е къса, а да прикрива по-голямата част от краката ви.

Късите рокли и поли определено може да са страхотен афродизиак, но е важно, ако дрехата е къса, нагоре да бъде максимално затворена и прибрана. Сложете акцента на хубавите си крака. Тогава ще бъдете умерено секси и няма да загубите своята женственост и елегантност./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай