Оженете се за тях: Мъжете от тези 3 зодии са най-нежните любовници

Оженете се за тях: Мъжете от тези 3 зодии са най-нежните любовници

С тях животът ще ви се стори песен, а през повечето време сърцето ви ще тупти силно от щастие

Всяко момиче иска да види до себе си рицар, който има най-добрите мъжки качества. Светът ни обаче ни е направил доста консуматорско общество, без липса на всякаква емпатия. Всяка жена все пак мечтае да срещне прекрасен мъж, който да е романтичен и да стопля сърцето й.

Сара разбра, че гаджето й кръшка, последвалото е брутално ВИДЕО

В следващите редове ще се позовем на астрологията и ще ви разкрием представителите на кои три знака категорично се нареждат сред най-нежните и романтични любовници.

С тях животът ще ви се стори песен, а през повечето време сърцето ви ще тупти силно от щастие.

Жена спипа гаджето си в изневяра и ето какво необичайно отмъщение му спретна

Телец

Те са много стабилни и разумни и ще бъдат спокойна половинка, която ще дари избраницата си с много нежност и топлина. Мъжете Телци са уверени и целеустремени. Те очакват от жената до себе си само искрена любов, уважение и подкрепа.  Тези хора са тактилни и това се корени в земната им природа. Но до своя любим те ще станат най-нежните, няма да ви изпуснат от прегръдките си.

Козирог

Мъж от този астрологичен знак ще бъде чувствен партньор, чийто любовен език е докосването. Най-често Козирозите подкрепят и изразяват емоциите си чрез действия, например прегръщане и потупване на любимия по гърба в трудни моменти. Представителите на този знак винаги слушат внимателно и ще се опитат да направят всичко възможно за любимото си същество.

Те умеят да намерят винаги най-правилните думи, с които да разтопят сърцето на всяка жена.

Рак

За представителите на водния елемент интимността е неразделна част от една връзка. Раците са склонни да гледат внимателно партньора си дълго време и да не правят нищо, докато не усетят, че идва точният момент. С течение на времето сърцата им се поддават на женския чар и тогава мъжете от тази зодия се превръщат в мечтания принц. Те биха предпочели да останат вкъщи в прегръдките на жена си, отколкото да отидат на клуб с мъжка компания.

Раците правят много комплименти, умеят да подбират думите си и често измислят различни изненади.

Те винаги ще се притекат на помощ, защото имат много добро сърце. И тази искреност и чувственост се проявява във всички области. Мъжете от този астрологичен знак винаги се отнасят с трепет към любимата си жена, целуват я нежно и прегръщат силно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Anonimen

Anonimen 13.11.2023 11:21

Dai da go ragbna na makati ili sesta ako imas i ste vidis kolkoko sme nejni

Anna

Anna 13.11.2023 16:49

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketox

Идиота автор

Идиота автор 14.11.2023 1:04

е забравил най-сексуалната зодия, а именно Скорпион! Сигурно е педераст!

Кика

Кика 14.11.2023 9:58

О, престанете с тези безумни зодиакални съвети ! Ако беше толкова просто и лесно , човечеството щеше да се ориентира по зодиакални знак за всичко , и край ! Няма разводи , няма неуспешни бизнеси , всичко ще е отлично.

АТИЛА

АТИЛА 15.11.2023 7:25

Най нежната зодия е МЪЖКО МАГАРЕ ! От години се ползвам от ласките му и съм в перфектна форма е само дето отзад съм като попски ръкав .