logo

Падна грозна тайна: Това е тайният прякор на принц Филип, от който се срамува

Падна грозна тайна: Това е тайният прякор на принц Филип, от който се срамува

Херцогът на Единбург е заслужил пикантното си прозвище още по време на бурните си младини

Членовете на британското кралско семейство са наричани по какви ли не начини. Освен собствените им имена, те имат различни титли, неофициални и официални псевдоними. 

Полуголата принцеса Даяна лъсна на непубликувани СНИМКИ с българския принц Кирил

В Бъкингамският дворец, дори и сред персонала, членовете на кралското семейство са заслужили своите прозвища, които тайно се шушукат из коридорите. Например кралица Елизабет II от много години е наричана Лилибет, а принц Чарлз Тангстен".

Те обаче имат и някои прякори, които са гнусни и направо обидни, но зад всеки слух има и капка истина, както знаете. Принцеса Маргарет например е била наричана от персонала в Бъкингамския дворец "Нейно грубо височество", а принц Чарлз - "разглезеният принц". 

Херцогът на Единбург обаче избива рибата с прякорът, който се носи от персонала из коридорите на дворците. Зад прякора му обаче тук не стои субективното мнение на слугите е много пикантна и гнусна история.

Малко хора са наясно, че на младини Филип е бил член на затворени мъжки клубове. Участниците мълчат за случилото се, но експерти разказват, че Филип е водил много бурен живот, когато се е оженил за Елизабет II. Партитата се описват като "шумни ергенски запои, които продължавали подобаващо с палав край".

Кървава зависимост свързвала Елизабет II и принцеса Даяна

Познати на принца твърдят, че той обичал да посрещал гостите си само в дантелена престилка и именно заради това получил прякорът "голият келнер". Първият, който огласи това му прозвище, бе списание Praivate Eye, след като негови кореспонденти научили какво се случва зад затворени врати на мъжките клубове. 


Разби се, херцогът на Единбург не коментира по никакъв начин прякора си и се опита да се разграничи от това по всякакъв възможен начин. 

В крайна сметка обаче принц Филип видимо се смути, както и всички, които се знаеше, че са присъствали на сбирките. Персоналът в Бъкингамският творец пък понесе прякора на Филип из коридорите.

Слуховете разпространиха не само за любовта на принц Филип към голотата, но и за прелюбодеянието му. Списъкът от любовници непрестанно се е попълвал.

Зловещо: Даяна винаги носела със себе си чанта, пълна с кръв, заради… ВИДЕО


Днес 99-годишният херцог на Единбург води спокоен живот в Бъкингамския дворец и получава много по-ласкателни прякори. Служителите там го наричат само ПП (Принц Филип). Според експерти това говори, че предишната му слава е позабравена, а той е дълбоко уважаван.

Коментирай

Димитър

Димитър 03.01.2021 13:14

Ако беше някой пу...ьо нямаше да си хване кралица.

денди х

денди х 03.01.2021 15:27

То голям късмет