logo

Побъркайте половинката от възбуда с 4 трика!

Побъркайте половинката от възбуда с 4 трика!

Ето как отново да върнете сексуалния плам в интимния ви живот

Много двойки, които са заедно от дълго време, са наясно с факта, че рано или късно може да си омръзнат сексуално. За всички това е един много неприятен момент.

За съжаление настъпва време, в което първоначалните методи за възбуда на половинката, спират да са ефективни. Не се притеснявайте, просто рутината си казва думата.

Жените са в захлас, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация!

Но какво може да направите, за да си върнете сексуалния плам в живота с партньора? Е, от jenata.blitz.bg намерихме отговора. Даже 4 отговора.

Според сексолозите има точно четири необичайни начина, благодарение на които може да възбудите половинката си за отрицателно време.

Четирите необичайни начина да побъркате половинката си от възбуда:

Магазин за бельо
Свикнали ли сте да купувате секси бельо сами, за да ги „представите“ по-късно в леглото? Променете правилата на играта. Вземете половинката си със себе си в магазина за бельо и му/й покажете най-секси комплекти.

Сексолог: Сексът в една двойка е обречен, когато… 18+

Сутрешно дефиле
Отивайки на работа сутрин, разходете се покрай половинката само по бикини или по-добре – голи. Тази визия определено няма да остане незабелязана, но може би ще закъснеете за работа поради внезапен секс.

Мръсни разговори
Когато сте на парти или на друго обществено място, прошепнете нещо неприлично в ухото на половинката си. Например, обяснете подробно как ще правите любов, когато се върнете у дома.

11 секс съобщения, с които ще възбудиш половинката до полуда СНИМКИ 18+

Пикантна храна
Вместо да приготвяте вечерята облечени в домашните дрехи се пременете в секси бельо и започнете с манджите. Предупредете половинката обаче да не ви докосва докато не приготвите всичко и не хапнете. До тогава половинката ще е настръхнала от възбуда и ви чака невероятен секс. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай