logo

Популярна порноактриса с пикантни признания за брака си

Популярна порноактриса с пикантни признания за брака си

Кармен Карма разкри ревнува ли я мъжът й от партньорите й във филмите за възрастни

Популярната американска порноактриса Кармен Карма проговори за отношенията със съпруга си.

В интервю за колежката си Лена Нерсесян, известна като Lena The Plug, тя разкри ревнува ли я мъжът й Алекс от партньорите й във филмите за възрастни.

Кармен признава, че никога през живота си не е срещала човек като Алекс. По думите й, съпругът й е оптимист и човек, който никога не се оплаква от живота. В същото време звездата уточнява, че би искала понякога той да изразява и негативните си емоции. 

Ето какво влияние има гледането на порно върху сексуалното поведение

Карма казва още, че за осемте години, откакто са заедно, мъжът й нито веднъж не е ревнувал от партньорите й във филмите.  Актрисата обяснява това с факта, че не крие нищо от него и винаги му казва истината.

"Мога да се прибера вкъщи и да кажа: членът му беше толкова голям. Разказвам на мъжа си всяка подробност. И той казва, че търпи всичко това само защото съм безобразно честна", казва тя. 

Звездата от филмите за възрастни добавя, че съпругът й я подкрепя във всички начинания.

"Когато се отказвах от лошите навици, Алекс каза, че и той ще го направи. Когато станах веган, той каза, че също ще стане веган. Без значение какво искам или какъв откачен път избирам, той винаги е готов да се присъедини", отбелязва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!