logo

Позата, в която спи любимият ви, разкрива дали обича да кръшка

Позата, в която спи любимият ви, разкрива дали обича да кръшка

Когато в леглото сте двама, всеки несъзнателно усеща присъствието на другия и интуитивно заема позиция, която изразява отношението му към партньора

Всеки човек си има любимо положение, в което заспива най-удобно. Някои прекарват цялата нощ спокойно, докато други не спират да се въртят, обръщайки се от една страна на друга.  

Италианският психолог и психотерапевт, президент на Асоциацията по социална и когнитивна психотерапия на град Неапол Франческо Акварил смята, че позата, в която спи един мъж, говори много за личността му, за начина, по който се изразява и дори може да даде отговор на въпроса склонен ли е той към изневяра! 

Защото когато в леглото сте двама, всеки несъзнателно усеща присъствието на другия и интуитивно заема позиция, която изразява отношението му към партньора.  

Ако сънувате, че правите секс, то...

Ако любимият ви спи в поза зародиш, това означава, че дори и в съня си се нуждае от сигурност и иска да бъде зависим от половинката си. Въпреки това, такъв човек понякога иска да бъде сам със себе си. С непознати той се държи студено и затворено, но това поведение е само защитна реакция. На такъв мъж му е достатъчно да почувства увереността на партньора си, за да свали всички ограничения и забрани.

Тайната на дългия и щастлив брак се крие в...  

Спането по корем с лице, забито във възглавницата, говори за склонността на партньора ви към промяна, тъй като подобно положение по време на почивка означава, че желае да се оттегли от всичко, да се махне от заобикалящата го реалност и да се отпусне възможно най-много. Мъж, който обича да спи в тази позиция, е много чувствителен човек.

Мъж, който спи по гръб, с обърната на една страна глава, е достатъчно уверен в себе си. При такава поза на подсъзнателно ниво той показва, че за него не съществуват никакви бариери и ограничения, особено когато става въпрос за собствената му защита, тази на близките му и за това, което му принадлежи. Такъв човек е надежден и лоялен партньор, който не е предразположен към изневяра. 

Тест: Проверете какъв е мъжът във връзката според… устните му

Ако половинката ви спи с лице към прозореца или вратата и ви е обърнал гръб, това е знак за вътрешна несигурност. Такъв човек може да е измъчван от силно емоционално безпокойство, например неразрешен въпрос или предстоящ труден избор, който трябва да направи. Отличителна черта на мъжете, които предпочитат подобна поза, е готовността им за открит разговор и последващ компромис. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 15.05.2019 10:12

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc