Пристрастен към секса мъж изневери на жена си със стотици любовници, а когато всичко лъсна...

Пристрастен към секса мъж изневери на жена си със стотици любовници, а когато всичко лъсна...

Той дори не подозирал колко ненормално е поведението му и какви последствия може да има

Британец разказа за трудната си битка със сексуалната зависимост, която е разрушила семейството му. На историята му гласност даде Daily Mail.

Мъжът дори не подозирал колко ненормално е поведението му и какви последствия може да има, докато жена му не го завела на психотерапевт.

Пред специалиста тя се оплакала, че не е в състояние да се справи с желанията на съпруга си.

По думите й, той искал да прави секс по пет пъти на ден, но и това не му стигало, защото след акта отивал да гледа порно. Това пък започнало да я кара да се съмнява в себе си и способностите си. 

Психотерапевт назова най-честата причина за изневяра

"Когато се обърна назад, вероятно съм бил пристрастен към секса от 20-годишен. Сега съм на 41. Сексът започна нормално за мен. Загубих девствеността си на 15 с моята любима от детството.

Бяхме заедно още три години, а сексуалната ни връзка беше най-нормалната, която съм имал. Бяхме само двама влюбени похотливи тийнейджъри, които правят секс толкова често, колкото могат.

Разделихме се, когато завършихме училище и реших, че е време да правя секс с много различни жени в университета.

От този момент, където и да отидех, бях съсредоточен върху това да се прибера с жена. Никога не съм гледал на поведението си като на проблем. Гледах на това като на обред на посвещение на един млад мъж.

Всичко продължи докато не срещнах жена си и не открих, че съм искрено привлечен от нея. За първи път от седем години бях напълно моногамен.

Правехме секс до десет пъти седмично. Но когато наближихме една година заедно, скуката се прокрадна", признава той.

Интересно: Сексолог разкри предимствата на изневярата

Първия път, когато й изневерил, бил само година след началото на връзката им. Според сметките му, до сватбата бил спал с над 300 жени. Броят на любовниците му след брака също наброявал стотици.

Ненаситният британец споделя още, че съпругата му не е знаела и половината от това, което той е направил.

Често й казвал, че иска да се разходи, но всъщност отивал при проститутка или просто обикалял баровете в търсене на някоя любезна жена.

Още по-удобно прикритие били честите командировки. Докато колегите му си почивали, той ходел в тоалетната и мастурбирал. А в дома си имал богата колекция от секс играчки, включително няколко скъпи секс кукли.

"Страдам от хронично разрушително заболяване, което не се различава от пристрастяването към алкохола, наркотиците, храната, хазарта или кражбите.

Подобно на други хора с лоши навици съм наясно, че мнозина, които четат това, ще си помислят, че цинично опитвам да оправдая ужасното си поведение, като го описвам с медицински термини", отбелязва той. 

Съпрузи с 36-г. брак зад гърба си се обзаведоха с осем любовници и...

Три години след сватбата съпругата му разбрала за изневерите. До това се стигнало, след като той преспал и с позната на нейна приятелка.

Двамата се развели, но след раздялата саморазрушителното поведение на британеца само се засилило. 

По думите му, по някога се случвало да прави секс с 10 и повече жени за седмица. Всичко продължило, докато не започнал нова дългосрочна връзка.

Момичето, което било наясно със зависимостта му, го принудило да отиде при специалист и да започне лечение, което засега помагало. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!