logo

Речник за мръсници: Ето какво означават сексуалните ти фантазии

Речник за мръсници: Ето какво означават сексуалните ти фантазии

Сексуалните фантазии – част от интимния ни живот. Това не е нещо забранено, а само мисли и сценарии, които ви отвеждат на някъде. Ключът към тях може да е картина, видео или нещо чуто или прочетено. Фантазиите всъщност помагат на мозъка ни да приема и оценява новите усещания, обясняват специалисти. Фантазиите ви вълнуват и ви карат да се абстрахирате от проблемите си поне за малко. Какво всъщност обаче означават те?

Забранена любов

Вашият нов колега, бившият или доведената ви сестра. Появата на тези хора във фантазиите ви е нещо нормално и това не означава, че не обичате партньора си и не се наслаждавате на интимните игри с него. Понякога просто тези фантазии може да означават, че имате нужда от нещо, което не откривате в сегашните си отношения. Може би е добре да обсъдите с човека до вас липсата на нежни чувства и може би ще разберете какво всъщност не ви достига. Най-важното нещо е да не вземате всичко на сериозно и да не започвате да лъжете и да се променяте, защото така връзката ви няма да се подобри.

Подчинение

Не на всеки му се иска да доминира в леглото. Например, ако една жена заема отговорен пост в професията си, то тя обикновено може да има желание да има поне някакво място, където й се иска да е беззащитна и да няма последствия.

Доминация

Тази опция пък се харесва по-често от хората, които в ежедневието си следват указанията на други. За такова нещо обаче се изисква съгласието и на двете страни. Преди да я реализирате е добре да поговорите с половинката си

Тройка

Понякога тази фантазия се дължи на чисто любопитство, а понякога, че наистина искате да видите как някой друг привлича вас и партньора ви. Ако всичко се прави както трябва, отворените отношения (през нощта), ще укрепят връзката ви.

Секс на публично място

Защо сексът в тоалетната на самолет или на плажа, изглежда по-приятен отколкото в леглото? Адреналинът ви просто може да скача от идеята, че може да бъдете хванати. Това дава много силни емоции и подобрява физическото ви усещане.

Секс с представител на Вашия пол

За мнозина тази фантазия е не само неочаквана, но и наистина ужасяваща. Това означавали, че сте бисексуални? Ще трябва ли да промените нещо в живота си? Най-вероятно не. Това по-вероятно е отражение на желанието ви да опитате нещо ново. Опитайте да гледате такова видео за възрастни или да четете книги за това ви желание. Ако то се запази, то просто опитайте и вижте как ще се почувствате./jenata.blitz.bg

Коментирай