С тези женски "сигнали" ще накарате всеки мъж да се влюби във вас!

С тези женски "сигнали" ще накарате всеки мъж да се влюби във вас!

Ако искате да завладеете сърцето на някой господин, привлекателният външен вид няма да ви е достатъчен

Ако искате да завладеете сърцето на някой мъж, привлекателният външен вид няма да ви е достатъчен! Все пак често пъти най-красивите момичета остават сами.

Само този факт подсказва, че за представителите на силния пол от голямо значение е не само „опаковката“, но и съдържанието.

За да се научите как да откраднете сърцето на някой мъж за цял живот, не е необходимо да ходите на курсове или да прекарвате часове в четене на книги по психология.

Достатъчно е да прочетете тази статията докрай и да научите няколко прости трика, с които лесно ще можете да спечелите сърцето на абсолютно всеки мъж.

По-често казвайте "не"

Колкото и странно да звучи, това работи на 100%. Факт е, че много мъже са свикнали с жените сами да падат в краката им. Когато срещнат момиче с по-различно поведение, те започват да я смятат за по-привлекателна от останалите.

Никога не трябва да казвате тези 7 неща на мъжа си, ще го изгубите!

По този начин изключително лесно можете да спечелите уважението на всеки мъж!

Между другото, колкото по-често отказвате на потенциалния си партньор, толкова по-силно ще бъде желанието му да спечели сърцето ви. Затова никога не трябва да забравяте за вълшебната думичка „не“.

Не се страхувайте да флиртувате

Всеки мъж иска жената също да отвръща на чувствата му. Въпреки това обаче, не е е добра идея да се хвърлите в обятията му още на първата среща. 

Започнете приятен разговор и действайте в момент, в който той няма да е готов. Изненадата е малката тайна на всички съблазнителки. Те са наясно, че само заради подобни усещания мъжете са готови да ухажват една жена с месеци.

Той е идеален, но не е за вас! 9 признака, че не си пасвате с гаджето!

Най-важното е да му покажете чувствата си, когато той не е готов за това! Така можете да въодушевите и изненадате всеки мъж.

Създайте си своя запазена марка 

Във външния си вид винаги трябва да имате нещо, което да ви отличава от другите момичета. Това ще ви помогне да намерите своя естествен чар и съблазнителност. Парфюм, стилно украшение, прическа или копринен шал около врата...

12 явни признака, че той не приема връзката ви сериозно

Така не само ще привлечете вниманието на мъжа, но и ще оставите следа в паметта му. Следващия път, когато усети този парфюм, той ще си спомни за вас!

Психолозите са убедени, че именно чрез асоциациите е най-лесно жените да накарат някой мъж да се влюби в тях.

Гледайте го в очите 

С помощта на зрителния контакт можете не само да се сближите с някой мъж, но и да привлечете вниманието му за дълго време. Очите са едно от най-мощните оръжия на жените, което винаги достига своята цел.

Ето защо, когато общувате с любимия, трябва да използвате погледа си като кукичка, която той лесно може да клъвне.

Задължително му задай тези въпроси, преди да правиш секс с него

Гледайте го в очите по-често, но от време на време не забравяйте да погледнете и встрани, за да не изглеждате натрапчива или твърде задълбочена. В противен случай той няма да издържи на натиска ви.

Хвалете го

Въпреки всеобщото схващане, мъжете също обичат с ушите си. Дори и когато пораснат, те си остават малки деца. И за тях винаги е важно да знаят, че някой наистина оценява старанията, които полагат. 

Мислите си, че жените са изкусни манипулаторки? Само вижте как го правят мъжете!

Затова не забравяйте да похвалите любимия си за всичко, което прави за вас. Така ще го накарате да разбере, че наистина го цените и ще му помогнете да се почувства по-уверен в своите способности.

Освен това благодарността ще го накара да върши нови и нови подвизи заради вас! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай