Секс на първа среща? Плюсове и минуси! 18+

Секс на първа среща? Плюсове и минуси! 18+

Оказа се, че има доста ползи от това, но разбира се и рискове

Повечето от нас щом чуят за секс на първа среща веднага казват категорично „Не!“. Разбира се има и такива, които за напълно „За“ подобно интимно преживяване.

Но кое е правилното решение? Разбира се еднозначен отговор на този въпрос няма. 

Все пак психологът и сексолог Александра Милър реши да коментира плюсовете и минусите на секса на първа среща.

Според експерта хората често надценяват значението на това събитие, затова се държат неестествено и в резултат на това развалят всичко. Сексологът уверява, че трябва да бъдете себе си и тогава всичко ще бъде успешно.

София сподели правилото за успешна първа среща

Според експерта сексът на първа среща е приемлив и добър, защото хората често си мислят, че виждат другия човек за първи и последен път, така че напълно се освобождават в леглото и премахват всички бариери.

„Когато е замесена чувствената сфера, дори сексът ще протича по различен начин, ще бъде по-качествен, по-чувствителен. Но сексът на първите срещи е страхотен: хората си мислят, че може би виждат този човек за първи или последен път, те се освобождават напълно и премахват всички бариери, поради което може да бъде толкова чудо“, категоричен е Александра Милър.

Според сексолога за някои хора интимността се превръща във връзка, докато за други нищо не отива по-далеч, но ако човек все още разчита на връзка, тогава е по-добре да не стига до интимност на първата среща, а първо да изгради чувствена сфера на взаимоотношения.

Специалистът добави още, че при първата среща не трябва веднага да показвате на човека всичките си интимни познания, да се хвалите или да говорите твърде много за себе си и за това какви сте в секса, тъй като това може да ви изиграе лоша шега. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!