logo

Семейство получи сватбеното си видео и изпаднала в ужас

Семейство получи сватбеното си видео и изпаднала в ужас

Едва година след венчавката и последвалото тържество влюбените успяха да изгледат кадрите, които ги шокираха

Всеки влюбен си мечтае за деня, в който ще си каже „Да“ с половинката си пред всичките им близки, роднини и приятели. Такава е ситуацията и с американците Лоис Хост-Адърли и съпругът й Лий.

Сватбата им се състояла през 2022 година. За да увековечат щастливия ден те наели видеооператора Джеймс Дейвид. Именно той бил ангажиран с това да запише всичко случило се в паметния ден.

Младоженец припадна на път към олтара, булката видя какво крие и отмени сватбата

„Той трябваше да заснеме подготовката на булката и младоженеца, всички ритуали, веселбата след това и пожелания от страна на гостите ни“, казва семейството.

Едва година след сватбата им обаче те получили кратко видео. Щом го пуснали чули глас, който буквално ги смразил. 

„Изпаднахме в ужас, когато чухме какво се говори“, казва потресеното семейство.

„Това трябваше да са безобидни кадри със сладки пожелания от гостите“, допълват младоженците, които получили нередактираното видео от сватбата им.

В кадрите, които Джеймс им пратил, се чува как той мърмори и изрича думите: „Какво, по дяволите, им става на тези хора“. Той също така нарича гостите и самите младоженци „скапани копелета“.

Младоженец отказа да изпълни единственото желание на буката и съсипа сватбата

Преди да прегледат необработените кадри те помолили Джеймс да им прати и клип с първия им брачен танц, тъй като все още не го били виждали – той все се оправдавал, че имал много работа и още не е обработил тяхното тържество.

„Операторът каза, че ще ни изпрати всички видеа срещу допълнителни 180 долара, а ние вече му бяхме предплатили 2000 долара за нещо, което година след сватбата още не сме видели“, жалват се младоженците.

Когато двойката поискала обяснение от Дейвид за некоректното му отношение и думите, които той изрича зад кадър, той им казал, че ще се свърже с тях, за да разреши ситуацията. Но и до ден днешен той не им се е обадил, а също така и не им е изпратил цялото видеозаснемане от сватбения им ден. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

вЕрвам

вЕрвам 26.04.2023 20:44

то бива, бива..ама такава безмислица е уникум

Ужас

Ужас 27.04.2023 17:34

По тъпа статия не бях чел.

Тити

Тити 01.05.2023 7:03

Счупиха я тая държава! Каква трагедия!

Даааа

Даааа 01.05.2023 7:48

Алчни политици и глупави избиратели. Прав е човека....счупиха държавата...

Марио

Марио 01.05.2023 9:34

Всички участнички в " Ергенът" 1 и "Ергенът" 2 с 1-2 изключения са пълни разпоретини. Ебали са ги множество и всякакви нерези, комерсиални, неморални и развратни боклуци. Такива да не са ти в къщи.

Айван

Айван 01.05.2023 12:32

Чакайте, бе, какво ви е виновна държавата! Кой ви кара да четете глупостите на Близ