logo

Ще ви зарежат, ако направите едно от тези уж безобидни неща!

Ще ви зарежат, ако направите едно от тези уж безобидни неща!

Всички хора правят грешки. Има 6, които изглеждат доста безобидни, но могат да направят края на отношенията ви скорошен и... фатален. Сигурно са се случвали на всеки, но дори не сме разбирали, че заради тях сме били оставени.

Предотвратете ги като изчетете следващите редове. Понякога може да се поучим и от чуждите грешки и опитности и дори да не сте попадала в някоя от изброените по-надолу ситуации, то избегнете ги, каквато и цена да се налага да платите.

Ето ги и тях:

1. Съвместно съжителство без финансова сигурност

Често някой от двама ви завършва скандал с "Парите не стигат, вечно взимам от нашите или ги карам да ми дават храна". Е, затегнете коланите и обединете усилия. Не е време за глезотии, а да запазите човека до себе си.

2. Отслабни заради мен!

Ако искате да отслабнете, направете го за себе си. Също така не изнудвайте половинката ви да го стори във ваша чест!

3. Другите влияят на отношенията ви

Участието на други хора в отношенията на двойката често води до проблеми. Като цяло , решенията трябва да се вземат само от вас и вашия партньор. Наистина страничните наблюдатели понякога виждат някои неща по-добре, но става въпрос за вашата връзка и отношения и понякога трябва сами да решите как да се справите с даден проблем.

4. Секс когато ви изнася

Всеки трябва сам да се разпорежда с тялото си и да задоволява желанията си. Понякога обаче може да не ви се палувано, но пък половинката ви да го иска. Може да откажете, стига това да не се превърне в навик.

5. Искам семейство, ама работата е по-важна

Това трябва да изчезне. Има хора, които непрестанно твърдят колко много искат семейство и това вече се е превърнало в самоцел. Да, ама не. Много от тях не са готови и не обръщат достатъчно внимание на половинката си. Това само би я накарало да си мисли, че винаги ще е така. Тогава за какво ви е точно този човек?

6. Приемане на токсични връзки

Някои хора са готови на всичко, за да могат да кажат "аз си имам приятел", "Имам връзка". Това обаче не е хубаво. Отношенията не са на всяка цена и, ако човекът до вас ви посяга, обижда ви или не ви цени, то няма смисъл да продължавате с тези отровни отношения. А може би вие сте тази, която не цени?/jenata.blitz.bg

Коментирай