logo

Шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм

Шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм

Всички сме чували за женска еякулация – дали защото сме чели повече литература по темата или защото сме гледали повече порно филми. Каквото и да си говорим този процес доста напомня на уриниране. Сега обаче сексологът д-р Пам Спур реши да разкрие шокиращо гнусната истина за този вид женски оргазъм.

Няма скрито-покрито: Физиономиите, които правим щом получим оргазъм, издават всичко! (СНИМКИ 18+)

Оказа се, че само една на три жени е изпитвала това изживяване в даден етап от живота си.

„Този вид женски оргазъм не е толкова обичаен, колкото останалите. Все пак, ако се случи няма нищо страшно. Трябва обаче да имате едно наум” предупреждава сексологът.

В повечето случай течността, която излиза от жените по време на кулминация е течност, събирана от вагината по време на оргазъм. Но в по-голям процент от случаите си е чиста урина. Съжалявам, но това е гнусната истина. В някои случаи еякулата съдържа и други естествено срещащи се телесни химикали”, разкри д-р Пам Спур.

Вярно, малко развалихме представите ви за този вид оргазъм, но… какво да се прави.

И все пак – защо жените могат да пишкат по време на оргазъм? 

Основният отговор се крие в инконтиненция (изпускане на урина). Този процес не е необичаен при жените, особено когато те са на възраст. Други дами пък си признават, че почти винаги след секс пишкат. 

Възрастта, менопаузата, бременността и раждането могат да причинят отслабване на тазовия под, което прави по-лесно изпускане на уриината. Причина за това може да се окаже и наднорменото тегло.

За да се пребори с това неприятно явление по време на секс може да започнете да правите различни упражнения за стягане на влагалищните мускули. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Мая

Мая 30.09.2018 10:36

тая статия е писана от някоя тъпа пунда, която няма идея какво е оргазъм.

В подкрепа на Мая

В подкрепа на Мая 30.09.2018 19:15

Преди оргазъма има нещо друго -„Ръгнята “ е опасен вид сърбеж ,за да го разбереш трябва да се на.беш после следва оргазъма нали ?

Д-р Еуро Пейчов

Д-р Еуро Пейчов 30.09.2018 19:25

Не е вярно това, въобще няма вкус на урина. Аз колко много съм изпил...

125

125 30.09.2018 19:29

АЗ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТАКОВА НЕЩО БЕ, ТВА ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ Е ?

123

123 01.10.2018 1:06

Д-р Еуро Пейчов какво смело пояснение ни дадохте!!! : D

jana

jana 01.10.2018 8:11

Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5

Asesino

Asesino 01.10.2018 9:55

А полуидиотът Ивайло Крачунов обича да му пикаят а ануса през фуния, а след това да мие мъдете на другаря Бойко Борисов.