logo

Скандална измяна: Булка изчете на глас SMS-ите на неверния жених вместо сватбен обет

Скандална измяна: Булка изчете на глас SMS-ите на неверния жених вместо сватбен обет

Жената завършила четенето със сълзи на очи, а младоженецът мълчаливо излязъл от църквата

Булка прочете SMS съобщенията на неверния младоженец вместо сватбен обет и изуми всички. Самата тя разказа тази история в портала Body and Soul.

Как?! Девствена ученичка забременя и роди здраво бебе

Тържественото събитие се проведе това лято. Кейси и годеникът й Алекс имали връзка от шест години и тя очаквала следващата фаза от романа им.

Точно в нощта преди сватбата Кейси, която прекарала нощта с приятели в хотелска стая, получила SMS, който променил живота й. Тази публикация съдържала поредица от екранни снимки на кореспонденцията между съпруга й и друго момиче. Неизвестният подател написал в текста за Кейси: "Не бих се оженил за него. Ти би ли?"

Едва ли майките знаят, но тези елементарни неща в дамската чанта могат да убият бебето

След като разгледала екранните снимки на кореспонденцията, Кейси осъзнала, че любимият й й изневерява. Съобщението включвало и общи снимки на Алекс и разрушителката на семейства.

Кейси започнала да се чуди какво да прави. Но вместо да отмени сватбата, тя решила да отмъсти на предателя. Булката облякла сватбената си рокля и отишла до олтара, където Алекс я чакал, заобиколен от семейство и приятели. Вместо клетва обаче Кейси направила изявление, че годеникът й не е този, за когото се твърди, че е.

Гореща бавачка споделя горчивия си опит със съпругите и техните мъже

"Ударна вълна обхвана тълпата и Алекс се опита да ме хване за ръцете, но пуснах цветята, за да покажа телефона в ръката си. Прочетох всяко съобщение, което анонимният подател ми изпрати. С всяка дума лицето на Алекс ставаше по-бледо", каза Кейси.

Тя завършила четенето със сълзи на очи. Алекс мълчаливо излязъл от църквата и Кейси се извинила на гостите. След това тя организирала парти в чест на бягството си от неуспешния брак./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

futurehealth

futurehealth 22.09.2020 9:40

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/