logo

Скъпи, боли ме главата: 6 причини, поради които той не иска да прави секс с теб 18+

Скъпи, боли ме главата: 6 причини, поради които той не иска да прави секс с теб 18+

Ние, жените, сме научени от детството да измерваме значението си за света чрез сексуалната си привлекателност в очите на мъжете. Когато някой красив мъж ни хвърли око, ние започваме веднага да си задаваме хиляди въпроси:

О, какво стана? Дебела ли съм? Станала ли съм грозна? Остаряла ли съм? 

Време е обаче да се отървете от тази жертвена склонност да обвинявате себе си за всичко, момичета. Често е нормално двойката да загуби желанието си за секс. Нека поговорим за причините за това поведение с нашия експерт, клиничен психолог и психоаналитик Анна Ластовецкая. 

Ето защо мъжа ви вече не иска да правите секс често: 

Майката на Майли Сайръс е по-секси от нея

Омръзна му от онзи секс маратон, през който премина, когато се влюби

След период на треска двойката винаги се нуждае от период, за да се стабилизира. В началото на една връзка винаги има много секс, това е нормален естествен механизъм. Тогава скоростта и честотата на интимните отношения намаляват донякъде - това също е нормално.

Изплаши се, че стана твърде зависим от теб

Мъжете понякога се оттеглят в себе си, когато забележат прекомерната си мания към жена и се чувстват твърде уязвими поради това. В този случай трябва да помислите малко. Няма нужда да досаждате, да изкачвате и лоялно да го гледате в очите. Просто гледайте собствената си работа.

Най -важното в този опасен момент е да не се оказва натиск върху мъжа, защото в противен случай ще започне съпротива.

Той преминава през период на дистанциране

За повечето двойки, след периода на влюбване, има период на мъжко охлаждане. Често по това време една жена вече се е придържала към мъж с цялото си сърце и мъж едва започва да мисли: има ли любов там?

В този момент основното е да не заяждате мъжа, да не се притеснявате, да не тичате след него с куче. Остави го на мира. Ако залепите като лист за баня, нищо добро няма да излезе.

Мадона се пусна с палав минижуп на 63 г. СНИМКИ 18+

Той имаше друга

В този случай всичко изглежда различно. Мъжът се държи по различен начин и се отнася с вас по -зле. Ако подозирате, че той има друга жена, целият театър трябва да бъде затворен. Тук няма да помогнат нито чорапите, нито ролевите игри. Питайте директно. Формулирайте въпроса ясно, конкретно и тактично.

Уморени сте от рутината

Да, ако сте били женени за известно време и сте уморени от деца и тигани, вашият сексуален живот може да избледнее. Вземете съпруга си и отидете някъде другаде в друга среда. Да дадете децата и да останете сами за няколко дни също е добра идея. Само тези дни е важно не просто да лежите заедно на леглото и да спите, но и да внесете романтика в отношенията.

Забравила си какво е да обичаш себе си

Много мъже се оплакват, че уморените жени често се появяват у дома в небрежна форма: носят халат, носят грозно бельо. Тук е важно преди всичко да се грижите не за него, а за себе си.

Вие не сте задвижван кон, за да можете да работите, да правите домашна работа с дете и след това да угодите на мъж. Основната задача на жената е винаги да бъде поддържана. За да се отпуснете, отидете в спа центъра, козметичен център, фитнес зала. Една жена рядко успява да лежи и да се отпусне у дома. Делата се появяват веднага. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!