logo

Сватбеният ден на 18-годишната Кава бе един от най-тъжните й! Облече рокля за 195 000 паунда, но … (СНИМКИ)

Сватбеният ден на 18-годишната Кава бе един от най-тъжните й! Облече рокля за 195 000 паунда, но … (СНИМКИ)

Сватбеният ден трябва да е един от най-щастливите в живота на всяка жена. Да, но не така се е случило при 18-годишната Кава Заурбекова. 

Макар, че имаше едно от най-грандиозните и пищни тържества и бе с ослепителна рокля за 195 000 паунда на известния дизайнер Zuhair Murad, която бе с красив 20-метров шлейф, тя бе безумно нещастна през цялото време. 

Вричайки се във вярност на 20-годишния си съпруг Ахмед Джабраилов в руската Чеченска република, тя през повечето време бе със сведен към земята поглед и едва говореше.

Причината за това се оказа шокираща.

Причината Кава през цялото време да изглежда нещастна не бе „тежестта” на скъпата й дизайнерска рокля. Въпреки, че тя бе толкова пищна, че булката се нуждаеше от помощ, за да върви, да се качи по стълбите или дори да слезе от частния си самолет, който кацна в Москва, където бе партито за сватбата й.

Не, нещастието й идва от това, че през цялото тържество тя бе отделена от съпруга си в специално изграден бял „павилион”, където гостите идваха и я поздравяваха.

Междувременно младоженецът празнуваше в друга част на хотела с братята и приятелите си.

„Тя се държи в съответствие с чеченските традиции”, заяви един експерт и поясни: „Булката няма право да отваря устата си пред роднините на младоженеца в първия им брачен ден”. Точно затова и Кава изглежда толкова нещастна. Но не само това – по традиция, семейството на булката не посещава сватбеното тържество.

И все пак сватбите на Кава и Ахмед – които се проведоха в Грозни и Москва, бяха определени за най-голямата чеченска сватба на годината.

Гостите бяха над 500. Те празнуваха в луксозна обстановка, където се радваха на торта за 35 000 британски лири, но също по традиция алкохолът отсъстваше от тържеството. Те обаче се глезеха с черен хайвер, есетра и агнешко.

Важно е да се отбележи, че младоженецът е от семейството на един от най-богатите чеченски фамилии. Той се глези със специално изработен за него iPhone 8, който струва 3120 паунда. Ахмед има и портрет на руския президент Владимир Путин, който лично му е бил разписан от него. На въпроса откъде идва, той отговоря: „Това е подарък от сериозни хора, братко”.

Бащата на младоженеца е Хусеин Джабраилов, бивш вицепремиер на Чечения, а 60-годишният му чичо Умар Джабраилов е спорен милионер. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Като му гледам мутричката

Като му гледам мутричката 07.09.2018 9:28

Като му гледам мутричката на това юначе - тепърва ще има безброй поводи да е тъжна и да плаче...

Аврора

Аврора 07.09.2018 21:00

Голяма комплексарщина, пунта мара и сичките други пунти! ))) Момчето има и лека (или тежка?) олигофрения, което си личи по надвисналите вежди и ниското челце ... жесток страхливец, свикнал да унижава, за да си докара поне някакво самчувствие ... Загазила е тая булка! )))

Младоженецът

Младоженецът 10.09.2018 9:56

е душевен урод, роден садист. Всичко това е изписано на лицето му. Горкото красиво момиче. :(

минаващ

минаващ 01.05.2019 8:00

35000 паунда за торта?

минаващ

минаващ 01.05.2019 8:04

Абе вие сте ненормални с тия вашите проверки за робот. Търпя ви, защото се кефя на простащината на повечето коментиращи, но не знам докога.