logo

Тези малки дреболии ще го накарат да се влюби във вас още по-силно

Тези малки дреболии ще го накарат да се влюби във вас още по-силно

Знаете ли, че любовта е в подробностите? Без да подозираме, всеки ден караме партньора си да се влюбва в нас все по-силно. Караме го да се смее, обличаме дрехите му или просто заспиваме на рамото му. А той наистина харесва това страшно много!

Оказва се, че не само жените обичат с ушите и тялото си! Голяма част от представителите на силния пол, независимо от социалния си статус, възраст и продължителност на връзката, тайно обожават, когато половинката им проявява интерес към тях, правейки прости, но невероятно мили дреболии. А всяко физическо, емоционално или психологическо въздействие може много бързо да повиши нивото на чувствата им.

Скъпи дами, днес от jenata.blitz.bg ще споделим с вас на кои дреболии мъжете обръщат голямо внимание. Благодарение на тях ще засилите връзката с партньора си и ще го накарате да ви обикне още по-силно. 

Любовни послания

В обществото е прието, че мъжът е първият, който трябва да напише любовно писмо. Но също като жените, и те много обичат да получават кратки любовни послания през деня. Не е задължително те да са в отговор на това, което преди това той е изпратил на любимата си. 

Строго секретно: 10 фрази, които не трябва да казваш на мъжа до себе си за нищо на света

Разбира се, да пишете мили послания на партньора си е много важно, но всичко трябва да е с мярка. Излишното женско внимание не допада особено много на мъжете! 

Положете глава на гърдите му

При близост с мъжа е много важно жената да демонстрира своята беззащитност. Това може да се изрази с един прост жест - просто положете глава на гърдите му. В този момент той ще се почувства като най-големия ви защитник! 

Благодарност 

Думите ви на благодарност ще му придадат повече увереност и ще го накарат да се почувства истински мъж. Хубаво е да му благодарите по-често, като си намирате и най-дребните поводи да го правите. 

Следете разговора

Когато той започне да ви разказва нещо, очаква внимание. А вие трябва да проявявате голям интерес към монолога му.

6 признака, че той те обича истински

Това е много лесно за изпълнение. Съществуват много техники, които ще ви помогнат изкуствено да повишите интереса си към думите му, например методът на отразяване на думите на събеседника - когато най-важните думи се повтарят, изразявайки съгласие и разбиране.

Гордейте се с него 

Всеки мъж иска да бъде най-добрият за любимата си. Това е разбираемо, тъй като по този начин господата елиминират останалите потенциални съперници. 

7 начина да го накараш да играе по свирката ти  

Ето защо, за да може той винаги да чувства, че е най-важният избор в живота ви, е необходимо да хвалите действията му пред приятелите и близките си.  Така дори те ще започнат да му се възхищават, а това е в състояние да поласкае всеки един мъж. 

Усмивка след целувката 

Най-хубавата награда за него ще бъде да му се усмихнете нежно, след като ви е целунал. По този начин той ще разбере, че ви е приятно да ви целува и ще го накара да го прави възможно най-често. 

Показвайте чувствата си на обществено място 

Времената на притеснителните момичета отминаха отдавна. Мъжете харесват, когато любимата им не се стеснява да показва чувствата си пред публика. Една целувка или прегръдка, когато сте в компания навън, ще го накара да се почувства много добре. 

6 малки тайни, с които ще го накарате да се привърже към вас

Разбира се, всичко трябва да е с мярка и не трябва непрекъснато да му висите на врата. Достатъчни са само няколко жеста, за да го накарате да се почувства специален и да ви обикне още повече. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

taka e

taka e 11.03.2019 14:14

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz