logo

Тези неща обричат всяка жена на вечна самота!

Тези неща обричат всяка жена на вечна самота!

Понякога допускаме грешки, вярвайки, че те няма да повлияят на връзката ни, но това не е така

Едва ли има необвързана жена, която да не мечтае за голямата и истинска любов, която да преобърне живота й на 180 градуса. 

Когато се огледате, виждате, че Мими, Вики и Ани си имат половинки, и само вие, незнайно защо, сте сами. Гледате романтични филми и дълбоко в себе си се гневите, че в реалния живот такива прекрасни мъже не съществуват! 

Май е време да погледнете жестоката истината в очите! За положението ви не са виновни другите, а самите вие! Защото просто понякога допускаме грешки, вярвайки, че те няма повлияят на връзката ни. Но това, за съжаление, не е така.

4 неща, които убиват любовта завинаги и няма връщане назад

Ако сте уморени от самотата и почти сте загубили вяра, че ще откриете подходящата си половинка, този материал е точно за вас! Защото днес от jenata.blitz.bg ще ви посочим какво трябва да промените в поведението си, за да не се превърне самотата във ваш постоянен партньор. 

Оказвате прекалено голям натиск върху хората 

Никога не позволявате на хората да се чувстват комфортно и да бъдат себе си. Искате прекалено много и изисквате от околните да показват само най-добрите си качества.

Всъщност подобно отношение изтощава мъжете много повече, отколкото можете да си представите. Нека бъдем честни: никой не иска да изгради връзка с човек, с когото не може да си осигури комфорт и  който не е в състояние да го приеме такъв, какъвто е. 

6 признака, че той те обича истински

Оставете партньора си да прави това, което иска и да бъде този, който иска да бъде. Това е едно от най-необходимите условия за всяка дългосрочна връзка. 

Никой не е перфектен! Всички сме хора и не трябва да забравяте това. Със сигурност не бихте искали да живеете живот, в който се чувствате като с опрян в слепоочието пистолет. Затова - дайте на партньора си малко почивка и глътка въздух. 

Имате прекалено завишени очаквания 

Няма нищо лошо в това да чакате нещо много приятно във връзката си. Все пак всички очакваме само хубави неща от близките си. Проблемът възниква, когато започнете да очаквате твърде много.

Сами го принудихте: 7 стъпки към мъжката изневяра

Ако се надявате, че партньорът ви ще е богат колкото Крисчън Грей и ще има толкова много свободно време за вас, тогава трябва да живеете във филмите, а не в реалния свят.

Дори най-богатият човек на земята ще се нуждае от лично пространство и личен живот! 

И тъй като сме на тема очаквания, нека поговорим за вашите очаквания по отношение на скоростта, с която ще се развият отношенията ви.

Ще ви зарежат, ако направите едно от тези уж безобидни неща!

Хубавите неща изискват търпение, така че не очаквайте той да иска да се ожените след две срещи, защото, честно казано, този свят е устроен по малко по-различен начин. Колкото и да са близки отношенията между хората, винаги има определена граница, която трябва да се спазва! 

Страхувате се от промени 

Самоувереността е едно от най-добрите качества, но ако човекът, с когото имате връзка, посочи някой от недостатъците ви, молейки ви от все сърце да го поправите, а вие дори не сте готови да разгледате молбата му, ще бъдете виновни само вие!

3 признака, че никога няма да се омъжите

Ако наистина обичате и искате връзката ви да продължи и да се развива, е препоръчително да промените нещата, които той ви е посочил. Не е толкова трудно, колкото изглежда. Всичко, което трябва да направите, е да проявите малко чувствителност.  

Не избирате правилните мъже 

Това е често срещан проблем за онези момичета, израснали с приказки като „Красавицата и звяра“, „Пепеляшка“, „Аленото перо“ и други. Приказките съществуват, за да забавляват, а не да учат на ценни житейски уроци, че едно момиче задължително трябва да срещне принца! 

Топ 5 на сексуалните фантазии на мъжете

На първо място, трябва да си поставите цел да бъдете щастливи и да имате дълга и успешна романтична връзка. Това е първата стъпка, за да постигнете наистина това, което искате.

Трябва да прекъснете порочния кръг, който ви принуждава да избирате мъже с един и същи образ отново и отново. По-добре е да се съсредоточите върху това кой ви обича такава, каквато сте! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

помъдрял

помъдрял 15.03.2020 13:38

Ако не сте готови да споделите своето лично пространство с любимия си човек,по-добре е да се примирите със самотата,друга формула няма,за съжаление