logo

Тези зодии обичат само веднъж в живота

Тези зодии обичат само веднъж в живота

Залюбите ли се с тях, дори да се разделите, ще останете завинаги в сърцето им

В живота има хора, които са в състояние да обичат истински само веднъж. Според астролозите има връзка между тези чувства и зодиакалния знак на даден човек. 

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са най-големите свалячи в зодиака. Споделихме ви и кои са най-грижовните мъже според зодията. 

Сега ще ви покажем кои според астролозите са знаците, които обичат само веднъж истински и тези чувства ги съпровождат до края на живота им, независимо от всичко. 

Сапунка: Булка избяга от сватбата с бащата на младоженеца, а младежът се залюби с...

Козирогът оглавява списъка.Представителите на този знак подхождат много старателно към всичко, особено към избора на сродна душа. В главата си той прави дълъг списък на качествата, които иска да притежава идеалната според него жена, и едва след това преминава към истинското търсене. Това понякога може да продължи цял живот. 

Мъж упрекна жена си, че вече не е красива, но достойния й отговор го накара да...

Ако изведнъж обаче той срещне този човек, то той е способен да го обича до края на дните си, независимо от обстоятелствата.

Телецът е моногамен по две причини - упоритост и алчност. Този знак е доста труден за приспособяване към променящите се условия и, ако нещо му влезе в главата, много рядко променя мнението си. 

Същото е и при избора му на половинка - ако той реши, че някой човек е неговата съдба, то трябва да се случи нещо невероятно, за да промени решението си. 

Проучване разкри кога жените спират да се радват на мъжко внимание

Ако Телец е от дълго време във връзка с някого и е инвестирал в тези отношенията много емоции и физически усилия, то той толкова би съжалявал да не изгуби тези отношения поради тези причини, че дори нещо ново и уникално не би било достатъчно да наруши баланса му.

Лъвовете не са моногамни в класическия смисъл на думата. Те харесват да са център на вниманието и често са заобиколени от купища фенове. Дълбоки чувства

Лъвовете обаче изпитват веднъж в живота. Отстрани може да изглежда, че сменят гаджетата си с лекота, но те всъщност търсят идеалния за тях човек. Намерят ли го, то в тази връзка

Учени разкриха колко пъти трябва да се омъжи една жена, за да е истински щастлива

Лъвовете биха вложили всичко, на което са способни. Ако все пак се стигне до раздяла, Лъвовете няма да стоят дълго време сами, но вътрешно винаги ще помнят тази любов и тя ще живее в сърцето им.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай