logo

Това е любимата секс поза на 29% от жените, докарва им огромно удоволствие

Това е любимата секс поза на 29% от жените, докарва им огромно удоволствие

В проучването 51% от дамите са признали, че най-страстно им се вижда да правят секс в кухнята

Проучване на учени отговори на един от най-любопитните за повечето мъже, а и за някои жени въпрос – коя е любимата  секс поза на представителките на нежния пол. 

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква е възрастта, на която жените правят най-хубав и качествен секс. Споделихме ви и как да достигнете до оргазъм най-лесно и бързо.

Сега ще ви разкрием и класацията с позите в секса, които най-много харесват на дамите. При наличието на Кама сутра и всички възможности, които тя разкрива пред нас с идеите си, едва ли е лесно сами да се досетите коя е позата, която всяка жена предпочита.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Последната направена анкета от специална организация обаче показва, че една позиция е фаворит сред дамите с цели 29%.

Става въпрос за "мисионерската" поза.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Веднага след нея обаче в класацията се нарежда „задната” или по-известната като „кучешка” поза. 27% от анкетираните дами Са гласували за нея и са споделили, че това е най-добрия начин да се отърват от напрежението и да достигнат о оргазъм

Позата, в която спи любимият ви, разкрива дали обича да кръшка

Третото място е превзето от друга сравнително традиционна поза. С 19% на тази позиция се нарежда „Ездачката”. Явно не малък процент от дамите обичат те да контролират нещата в спалнята и това ги възбужда.

Проучването е направено сред 2000 жени, които са решили да разкрият повече за сексуалния си живот.

Тайната на дългия и щастлив брак се крие в...  

Според експерта Анабел Найт много девойки обичат „мисионерската”, защото изисква повече контакт с половинката и присъства моментът „тяло в тяло – кожа в кожа”.

Много от жените признават, че в тази позиция се чувстват по-романтично и някак свързани с половинката, а междувременно това ги възбужда допълнително.

Тест: Проверете какъв е мъжът във връзката според… устните му

Въпреки че това не е най-добрата позиция, за да може да си поиграете и с клитора, но явно това не пречи на представителките на нежния пол да достигнат до сюблимния момент.

В проучването 51% от дамите са признали, че най-страстно им се вижда да правят секс в кухнята. А 47% пък залагат на колата. Цели 14% пък споделят, че биха били палави на работното място./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Експерт

Експерт 21.05.2019 19:13

Странична "задна прашка" - най-комплексното удоволствие! Членът обгалва G-точката при всяко движение, лесно достига матката и я масажира, а през цялото време клиторът се гали (всеки един от партньорите може да го прави - на смени или заедно).

Експерт: 2-ра част

Експерт: 2-ра част 21.05.2019 19:17

Аз го наричам 3 в 1, оргазмът е гарантиран, дълъг и разтърсващ, а често пъти и многократен за жената. Чувствените тласъци зареждат мъжът с енергия, той най-малкото повтаря, като най-често получава нежен и чувствен благодарствен минет. Третият път е умопомрачаващ!