Той е идеален, но не е за вас! 9 признака, че не си пасвате с гаджето!

Той е идеален, но не е за вас! 9 признака, че не си пасвате с гаджето!

Понякога изглежда, че мъжът до вас е идеален – подходящ е за всяка: красив е, остроумен и сякаш искрено се интересува от проблемите на другите и ги разбира. Нещо обаче сякаш куца и не се чувствате на място. В следващите редове ще откриете 9 неща, които показват, че просто този човек не е за вас.

Много от тези работи може да се случват несъзнателно във връзката ви, но говорят много за отношенията ви и дали имате бъдеще.

Той не отговаря на повикванията ви

Или пък отговаря, но разговорът не е повече от минутка – две. Този човек може да изчезне за цял ден и да се обади късно вечер, за да обясни защо не е вдигал телефона си. Е, когато един човек иска, винаги намира време, особено за няколко минутки разговор с любимото същество по телефона.

Плановете ви непрекъснато се променят или пропадат

Той вечно не знае как ще е с времето до последния момент. Често разни ваши планове остават на заден план заради работа или други хора. Усещате, че всичко е по-важно и спешно от вас? Отговорете си сами има ли смисъл да подължавате...

Той е агресивен към другите

Момчето ви изглежда много приятелски настроено, но постоянно агресира заради малки неща – сервитьорът в кафенето е объркал поръчката, а вашият човек вече сипе вербални заплахи. Помислете си дали при скандали точно той не е в епицентъра на всички събития. Ако той е жесток към всички, освен към вас, то бъдете сигурни, че и вашето време ще дойде.

Не говори много за себе си

Всъщност той просто не говори за нещата, които наистина го притесняват. Били сте заедно дълго време, но все още не знаете какво точно е направил до момента, какво е постигнал, към какво се стреми и къде е бъркал. Ако за всеки проблем е виновна майка му, кучето или някой приятел, то бягайте от толкова незрял човек!

Работа преди всичко

Ако всичко между вас е по-график, а работата е на първо място, то едва ли ще станете по-важна. Трепетите любов в началото са много силни и карат всеки мъж да забрави за всичко и да се мъчи да прекара всяка секунда с любовта на живота си. Веднъж изгуби ли се това, едва ли някога ще застанете пред професията му.

Повърхностен интерес към живота ви

Обичате да говорите за детството си, но той често ви прекъсва и ви задава въпроси за цвета на бельото ви. Изглежда ви, че се интересува от вас, но като се замислите, повечето му въпроси се въртят около секса и външния ви вид, вместо около здравето ви, интересите ви и желанията ви. Ако той дори не помни имате ли братя или сестри, то тогава бягайте от него – този човек никога няма да се грижи за вас и за отношенията ви.

Избягва очен контакт

Дори по време на интимни ласки той не ви гледа в очите? На среща гледа в една точка и се е отнесъл сякаш е на съвсем друго място? Не се мъчете, вие не сте неговият човек.

Проблемите му винаги са по-големи от вашите

Когато тръгнете да споделяте за проблем в работата чувате „Това не е нищо, при мен пък е...”? Това е човек, който умаловажава това, което ви се случва и не осъзнава, че всеки човек може да понася различни товари.

Държи ви на каишка

Искате да излезете с приятелки, но той решава да се лепне за вас. Това е досадно, но с времето най-вероятно ще се влоши. Липсата на доверие и огромната ревност са в основата на много раздели. По-добре сложете край, преди нещата да са се задълбочили./jenata.blitz.bg

Коментирай