logo

Трейси си направи анално избелване – вършело чудеса там долу, побърквало мъжа й, а тя се чувствала отново девствена

Трейси си направи анално избелване – вършело чудеса там долу, побърквало мъжа й, а тя се чувствала отново девствена

На какви ли не шокиращи разкрасителни процедури се подлагат жените в името на красотата. И да си признаем – основната цел е не само да изглеждат добре, а и да успяват да побъркат мъжете в леглото. Сега обаче се появи нова шокираща модна тенденция – избелване на ануса.

30-годишната манекенка и луда по фитнеса майка на две деца Терйси Кис от Айсбъри също с е направила тази супер странна процедура. 

Съпрузи 4 години се скъсваха от секс, за да си имат бебе! Накрая се оказа, че го правят неправилно, а жената е…

„Уникално е. Никога не е бях замисляла много за тази част от тялото ми, но да си призная – мъжът ми й обръща голямо внимание. Затова реших да се подложа на аналното избелване. Резултатът е УАУ. А щом правих секс с мъжа ми след процедурата се чувствах като девственица отново”, споделя Трейси.

Но какво точно представлява тази странна процедура, както и какво още сподели Трейси, ще научите на jenata.blitz.bg

Оказа се, че търсенето на аналното избелване се е увеличило с 23%. Жените масово си го правили, за да „изглеждат като порно звезди”, а и за да разпалят наново страстите между чаршафите. Поне това споделят от лондонската клиника HB Health Clinic Knightsbridge, където правят процедурата и където Трейси е ходила.

Аналното избелване представлява буквално избелване на кожата около ануса. И само това – няма хирургическа намеса, лифтинг или каквото и да било друго.

„Ходя редовно на кола маска на интима. Никога обаче не съм се замисляла, че кожата около ануса ми е много по-тъмна от останалата част от тялото ми. А да си призная мъжът ми обича тази част от тялото ми. Аналното избелване не е само за маниаци на аналния секс, то е за всяка жена, която иска да изглежда добре и всяка част от тялото й да е красива”, казва Трейси.

30-годишната майка на две деца признава, че е страхувала от това дали процедурата е болезнена.

„Отидох в клиниката и докторите ми казаха да легна по гръб или на една страна, за да имат пряк достъп до ануса ми. Дадоха ми и очила, с които да защитя очите си от лазара, защото точно с такъв се прави избелването на кожата. Ходила съм и на лифтинг процедури, лазарна епилация и какво ли още не – а те болят. Мислех, че и тук ще изпитвам леки болки, но се оказа супер безболезнено. Пред 30 минути, в които траеше процедурата, говорих с мъжа ми по телефона”, казва Трейси.

Тя уточни, че лекарите й дали мехлем, с който да се маже в по два пъти на ден в продължение на седмица и я предупредили, че през това време не трябва да прави секс.

„Преди да си направя процедурата накарах мъжа ми да ме снима там долу. След като я направих и измина въпросната седмица той отново ме снима. Бях шокирана. Кожата ми преди това имаше цвят на тъмно лате, а сега е като млечен шейк, като останалата част от тялото ми. Супер е. Да не говорим, че мъжът ми много се зарадва от промяната, а усещането щом правихме секс бе сякаш отново съм девствена”, казва Трейси. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

analswing

analswing 25.09.2018 10:48

че аз там щях да я избеля без пари бе..що не се обадила. ще я мажа с бяло сладко собствено произвоство

За либералните извратеняци и педофили

За либералните извратеняци и педофили 25.09.2018 11:06

е много ВАЖЕН БИЗНЕСА С ЦВЕТА НА АНАЛНОТО ОТВЕРСТИЕ .... Това е Цвета на демократичните ценности...... Негро с избелена нозетка--е новата демократична ценност ....НОВИЯ БИНС С БЕЖАНЦИТЕ.....избелване на анусите им ...трябва да се поеме от здравната каса ...

Киш

Киш 25.09.2018 11:16

А снимките?

Asesino

Asesino 25.09.2018 11:59

Женичката Ивайло Крачунов прави ли си анално избелване, за да побърка другаря Бойко Борисов?

Siegfried

Siegfried 25.09.2018 14:25

Скоро Нинова беше в САЩ и си е направила анално избелване .За кого ли ? Злите езици говорят , че е за Бойко .Бойко обичал на края на сеанса , да го слага отзад на дамите .

дамбулова

дамбулова 25.09.2018 14:54

каде мога да са избела и ас?

майор ШПАГИН

майор ШПАГИН 26.09.2018 0:08

А СЛЕД ПЪРВОТО СРАНЕ ПАК ЛИ Е БЯЛО? ЩОТ АКО Е БЯЛО ДА ДОЙДЕ ПРИ МАЙОРА ШЕ СИ СЛОЖИ ПРЕЗЕР ОТ ШКУРКА И ЩЕ Я ОЖУЛИ

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова 26.09.2018 4:30

И аз искам да си избеля г.ъза, щото мъжът ми обича да ме цуня отзад !

казах!

казах! 26.09.2018 11:30

ИЗПЕРКАЛО ЧОВЕЧЕСТВО! ДА ВИ ЗАТРИЕ ГОСПОД ВСИЧКИТЕ ВАС,ТЪЙ КАКТО ВЕЗУВИЙ ЗАТРИ ШАРФАНТИИТЕ ТАМ!

taka e

taka e 26.09.2018 14:39

Потресаващо! Аптеките са крили "най-мощния" лек против гъбички по ноктите!Виж крема ,който може да помогне и на теб да се избавиш от досадните гъбички по ноктите на този сайт :http://bit.ly/2oOsQJq

MILENA

MILENA 26.09.2018 16:24

ЕЙ такива идиоти трябва да ги хваща кожният рак, а не невинните деца....Ама де справдливост...

lazar

lazar 26.09.2018 17:20

лазарът е важен.....