logo

Три знака от чата, че връзката ви приключва

Три знака от чата, че връзката ви приключва

Ето как да разпознаем, че нещо не е наред само от писането помежду ни

Има милиони причини да се сложи край на една връзка. Може да става въпрос за трети човек, за несъвместимост между двамата, за различни цели или избледнели чувства.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква е възрастта, на която жените правят най-хубав и качествен сексСподелихме ви и как да достигнете до оргазъм най-лесно и бързо.

Сигналите, които даваме или получаваме преди края на връзката, ни казват много за бъдещето на нашите отношения.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Как да разпознаем, че нещо не е наред само от писането помежду ни в някой месинджър?  Видеоплатформа посочва три сигурни знака, че краят е близо:

1. Съобщенията ви стават по-кратки

Ако се чувствате притиснати и дори задушени във връзката си, вероятно имате нужда от повече време за себе си. Ако съзнателно или не пращате по-кратки съобщения, това е сигурен знак за нуждата от почивка. Това е знак, че не сте много заинтересовани от другия.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

2. Интересувате се по-слабо от другия


Това е втората стъпка след по-кратките съобщения. Тя е и следствие от същите причини, които ви карат да отговаряте с по една дума и да продължавате да скролвате в социалните мрежи, без дори да се поинтересувате какво се случва с другия.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

3. Пишете си повече с други хора

По време на връзка знаем, че другият човек може да ни e достатъчен в много отношения. Когато нещо не е наред и искате да споделите всички големи новини с другите, защото партньорът ви ще започне да задава въпроси и да разпитва, това е знак, че нещо между вас не върви.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всек

Коментирай