logo

Тя мислеше, че не може да има деца, докато не чу от мъжа си страшната истина, че...

Тя мислеше, че не може да има деца, докато не чу от мъжа си страшната истина, че...

След 3 години лечение, жената разбрала, че съпругът й си е направил вазектомия 

Млада жена взриви интернет със сърцераздирателната си история. В продължение на години тя се лекувала от безплодие, защото си мислела, че не може да забременее. Отчаяно желаела да има бебе, но мислела, че не може да зачене заради синдрома на поликистоза на яйчниците, от който страдала. 

За три години преминава през ада на "болезнени, инваизни и скъпи" терапии, които да излекуват проблема й.  След 29 отрицателни теста за бременност тя дава на съпруга си ултиматум: или инвитро оплождане, или развод.  

„След почти три години болезнени, инвазивни и скъпи лечения за безплодие, разбирам, че съпругът ми си е направил вазектомия преди да се запознаем", пише тя в Reddit.

Давид се влюби до полуда в красивата Милана, но скри от нея нещо много важно, което по-късно преобърна живота й

"Не мога да опиша с думи колко много съм наранена. Лекарят настояваше да направим анализ на спермата му, но той отказваше. Подкрепях решението му, тъй като синдромът на поликистозните яйчници предполага, че проблемът е в мен. Той ме остави да понеса 29 отрицателни теста за бременност и многобройните хормонални инжекции и в нито един момент не си е помислял да разкрие истинската причина за провалените ни опити.

Съпруга бе убедена в изневярата на мъжа си и ето какво узна за това след последното пране (СНИМКИ)

Накрая му поставих ултиматум: или инвитро, или развод. Тогава той ми каза, че си е направил вазектомия, защото се е притеснявал, че бившата му ще го хване с бебе. Обясни ми, че не искал да ми казва, защото ме обичал и се страхувал, че ще го напусна", споделя още тя.  

След като разбрала ужасяващата истина, тя накарала партньора си да избира: или да поправи допуснатата преди години грешка, или да използват донор на сперма, или да се разведат.

"Обичам го, но съм разбита! И като се имат предвид лъжите му, мисля, че е по-добре да не сме женени", завършва изповедта си в Reddit съкрушената дама. 

Ако сте нещастни в любовта, то причината е...

Хората в сайта са шокирани от драмата й и я призовават незабавно да напусне измамника. "Този човек е истински боклук. Как можеш да твърдиш, че обичаш някого и да го оставиш да премине през всичко това?", пише един от интернет потребителите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Тоя скопец щк го иритам

Тоя скопец щк го иритам 20.04.2019 20:44

като мръсно коте . Мълчал като бит пеерас .. Секс със такъв е безмислен за всяка жена ... Пръска само простатна течност със нищо вътре....гнууусссссс.....

Предполагам

Предполагам 25.05.2020 14:24

Криел е, защото не иска деца нито от бившата си, нито от сегашната си жена. Най-добре е да го напусне, иначе ще страда. Вазектомията е възвратимо състояние, но този наглец не ще и да чуе май... Не й трябва.