logo

Учените го доказаха: Връзката между висок мъж и ниска жена е безумно успешна и щастлива!

Учените го доказаха: Връзката между висок мъж и ниска жена е безумно успешна и щастлива!

Винаги има научни изследвания, за които се твърди, че са открили топлата вода във взаимоотношенията мъж-жена. Със сигурност степ опадали на всякакви теории за това къде е разковничето за това да имаме щастлива връзка, както и успешен брак.

Навярно повечето жени са чували истината, че високите мъже са луди по миньончета. Е, сега ще ви шашнем с поредното откритие. А то гласи, че бракът, и изобщо взаимоотношенията, между висок мъж и ниска жена е много по-успешен от всички други „ръстови” комбинации.

Резултатът от едно изследване, проведено през 2018 г. с над 8000 семейни двойки, го доказва безспорно. Колкото по-висок е съпругът и толкова повече сантиметри го извисяват над жена му, толкова по-голямо удоволствие има помежду им.

Тук не говорим само за сантиметри в половите дарби на мъжа. Има и други фактори, които също могат да допринесат за тази положителна емоция, която изпитват съпругите с голяма разлика в ръста. Доходът на мъжа, самоуважението и доверието също играят ключова роля в цялостното семейно щастие, а високият мъж има всички тези качества.

Проучването разкрива също така как по-високите съпрузи могат да имат по-добър потенциал за доходи, което води до по-голямо удовлетворение сред техните съпруги. По-високите мъже може да изглеждат по-достоверни и способни на работодателите. Така те биха могли първо да бъдат разгледани за повишения и промоции. Въпреки това, в цялостната схема на нещата, находчивостта на човека е само малък фактор в сравнение с височината и щастието му.

Не е трудно да се стигне до извода, че при разглеждането на темата за височината, проучването също така открива, че по-високите мъже се считат за по-привлекателни от по-късите момчета. Предполага се, по-високите мъже изпитват по-голямо удовлетворение от живота. С това самочувствие и увереност може да се твърди със сигурност, че по-високите мъже са по-привлекателни.

Можем да обвинимза това еволюцията. Жените са привлечени от по-големи, по-високи мъже, защото се смята, че са по-добри ловци-събирачи по време на праисторически времена.

Имаме резултати от още едно проучване, за да подкрепим това. 

Изследване, публикувано през 2010 г., установи, че жените се чувстват по-привлечени от по-високите мъже, които показват романтичен интерес към тях.

Все пак да не забравяме, че ссяка силна връзка е изградена върху съпричастност, доверие, уважение и комуникация. Височината, находчивостта и другите фактори, коит вече споменахме, не са от решаващо значение в общата картина. Така че живейте и се обичайте!

И все пак ние от jenata.blitz.bg съжаляваме за всички вертикално прецакани момчета, но с ръка на сърцето трябва да признаем – високите мъже са в пъъъъъти по-привлекателни ;)

Коментирай

Висок с ...

Висок с ... 03.06.2018 13:38

Мдаааа,много вярно!

доцент питонов

доцент питонов 03.06.2018 13:52

Доказано е, че хипергамията при жените е водеща и дразнеща мъжете.

В пъъъъъти  вярно

В пъъъъъти вярно 03.06.2018 14:42

Латентни педофили

Висок мъж

Висок мъж 03.06.2018 15:48

А вие явно сте мнооого ниски интелектуално, щом представяте нещата по този начин !

висока блондинка

висока блондинка 04.06.2018 12:06

Самочувствието на мъжа се определя от висок доход, а не от висок ръст. Колкото до останалото, то тиганът малък, но дръжката му голяма.