logo

Установиха защо жените спират да правят секс след определена възраст

Установиха защо жените спират да правят секс след определена възраст

Някои от причините ще ви изненадат

Британски учени от Университета в Лондон са установили защо с възрастта жените често се отказват да правят секс. Някои от причините се оказват доста предсказуеми.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква е възрастта, на която жените правят най-хубав и качествен секс. Споделихме ви и как да достигнете до оргазъм най-лесно и бързо.

Други обаче сюрпризират аудиторията.

Като част от проучването, изследователите са наблюдавали повече от 4500 жени. Средната възраст на доброволките е 64 години.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Проучването показва, че 22,5% от тях редовно правят секс, 65% имат редовен секс партньор. Само 3% от анкетираните са доволни от интимния си живот.

Според дамите просто с времето удоволствието не е същото. Интимността вече не ги задоволява както преди, даже обратното – получават по-скоро неприятни емоции от нея.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Основната причина за липсата на секс е липсата на постоянен сексуален партньор и нежеланието на дамите да търсят такъв. В същото време присъствието му не гарантира, че интимността ще достави нужната наслада.

27% от жените, участвали в проучването, имат физически проблеми, които не им позволяват да практикуват интимни ласки в леглото, а при 13,5% от анкетираните половинките им страдат от еректилна дисфункция.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Много жени спират да правят секс, защото вече се чувстват некомфортно от факта, че са остарели. Друга част от тях отбелязват, че просто им е било трудно да намерят човек, с когото да искат да направят нещо такова./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай