logo

Влюбени, разделени от строгите си родители,  се срещнаха след 40 години и решиха да... СНИМКИ

Влюбени, разделени от строгите си родители, се срещнаха след 40 години и решиха да... СНИМКИ

Десетилетия наред Марк търсел Пени в интернет, но тъй като тя на два пъти сменила фамилията си, не успявал да я намери

Жителка на Великобритания се събра отново с любимия си, с когото строгият й баща я разделил преди близо 40 години, съобщава Metro.

През 70-те години на миналия век в училище интернат близо до Нотингам по това време 16-годишната Пени срещнала чернокож младеж на име Марк. Скоро след като се запознали, младежите се влюбили един в друг и станали двойка.

След като завършили училище, влюбените отишли да учат в различни университети. Един ден обаче бащата на Пени посетил любимия й и го помолил да се раздели с дъщеря му. Той го заплашил, че ако откаже, ще направи така, че да не получава стипендия. 

55-г. мъж се загаджи с 27-годишна, всички са в шок от последвалото СНИМКИ

Родителите на Марк също не одобрявали факта, че има връзка с бяло момиче. Така, под натиска на роднините, младежът бил принуден да вземе "най-трудното решение в живота си" - да се раздели с Пени.

"Нямах възможност да повлияя на нищо. Бях на почти 5 хиляди километра от дома, в чужда държава. Бях напълно зависим от стипендията си", признава той.

Британката преживяла раздялата много тежко. Тя напуснала колежа, омъжила се два пъти и се развела. За разлика от нея Марк завършил колежа и изградил успешна кариера. Той имал много връзки, но "никога не забравил първата си любов".

Десетилетия наред мъжът търсел любимата си в интернет, но тъй като тя на два пъти сменила фамилията си, не успявал да я намери. 

До края на 2019 г., когато във Фейсбук открил снимка на жена, която много приличала на нея и в коментар под кадъра попитал дали това е Пени. Оказало се, че най-накрая е намерил ученическата си любов.

Двойка загуби 240 килограма, не е за вярване как изглеждат сега

Заради ограниченията, въведени заради коронавируса, двамата дълго време не можели да се съберат. Но през юни 2020 г. Пени хванала самолета, за да отиде в родината на Марк - Бахамските острови.

В началото на октомври Пени се върнала у дома в Англия и веднага щом слязла от самолета, Марк й предложил брак.

Сега 61-годишният младоженец и 60-годишната булка планират сватбата си. Между другото, двамата са описали историята си в книга, озаглавена "Thirty-Nine Years In The Wilderness".

Влюбени решиха да се оженят и животът им се превърна в истински ад СНИМКИ

"Никога не съм обичал никого така, както обичам Марк", признава Пени. 

"Имаме 39 загубени години, но очакваме с нетърпение страхотното си бъдеще", добавя Марк. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай