logo

Внимание! Никога не правете тези 5 неща, ако не искате да загубите мъжа завинаги

Внимание! Никога не правете тези 5 неща, ако не искате да загубите мъжа завинаги

За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна

Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци.

За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна. Може би правите нещо нередно, ако мъжът стане започне все по-рядко да отговаря на обаждания и да избягва срещите с вас? 

Пълен контрол

В една връзка, жената обича да управлява всичко: да готви, да се грижи за здравето на избрания, да следи външния му вид, къде е и с кого. Изглежда няма какво да укорява дамата, защото тя посвещава цялото си свободно време на любимия си.

Мъжете искат секс сутрин, а жените вечер! Ето защо

Но защо след известно време мъжът спира да оценява усилията й. Защо? Свръхконтролът предизвиква асоциация при мъжете с майката, която винаги се е опитвала да реши всички проблеми и да предпазва детето от неприятности.

Но мъжът търси жена с напълно различен характер, а не тази, която ще му се обади да го попита дали е ял днес.

Прекомерна мания

Мъжете губят интерес към жените в момента, в който те започнат да са твърде натрапчиви. Веднага щом дамите изцяло поемат инициативата в свои ръце, те губят възможността да покажат своите мъжествени качества и да бъдат себе си.

Ето колко точно минути трае идеалният секс 18+

Защо да се напрягате, да търсите и да се грижите, ако самата жена може да организира ходене до киното или да организира романтична вечер?

Не е необходимо да давате нищо повече за нея, защото тя е поела изцяло самоинициативата. Така постепенно жената става безинтересна. Чувствата на мъжа се охлаждат и се появява дискомфорт. На мъжа му става неприятно да бъде до жена, изискваща толкова много внимание... си си заминава. 

Ограничаване на свободата

Мъжете повече от всичко ценят свободата и се страхуват да не я загубят. Затова все по-късно решават да се оженят. А някои от тях остават ергени завинаги.

Това се дължи на вечното желание да се срещнат с приятели, да ходят на риболов или сред природата. Това означава ли, че всички мъже тайно искат да избягат?

Въобще не. Ако имат време за любимите си занимания, това няма да се случи.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

За да продължат отношенията да се развиват хармонично и да не губят интерес, партньорите трябва да се развиват отделно един от друг. Жените, за разлика от мъжете, се поддават толкова много на чувствата, че могат да се откажат от всичките си любими занимания и да спрат да се срещат с приятели. И това е огромна грешка.

Почувствайте емоциите отвън, за да образувате нови страни в отношенията с партньора си. Докато сте заети с бизнеса и работата си, няма да имате излишни мисли и човек ще има капка свобода.

Жената престава да бъде жена

Всеизвестен факт е, че мъжете обичат с очите си. При мъжете първото впечатление от жените е на база на външния им вид. Влюбват се в онези дами, които са влюбени в себе си, знаят как да се грижат за себе си и имат много хобита.

Появява се тъжна картина, когато жените с появата на гаджето си се изоставя напълно. Спират да ходят на фитнес, да спазват диети и да следват модата. 

Да, той ще ви обича, но няма да го привличате по същия начин.  

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Така постепенно модният лък и бляскавият грим се заменя с халат за дома, с чехли, несресана коса и изтъркан маникюр. Една жена се потапя в ежедневието, като в басейн с главата напред, забравяйки за себе си. Но всеки мъж, колкото и да е бил влюбен, остава ловец в душата си.

Той иска да бъде с жената, която ще зарадва очите му. В противен случай той отново тръгва на лов.

Отношения с фризьорските салони

Мъжете несъмнено харесват добре поддържани жени, но трябва да има мярка във всичко. Някои дами бъркат самообслужването с „колкото повече, толкова по-добре“. Те прекарват много време в салони за красота, харчат луди пари, опитвайки се да живеят според някакъв измислен идеал.

Първо, мъжът страда от това, понякога дори и спонсорира тези прищявки, което го ядосва още повече. А когато всички разговори с любовника й се свеждат до теми за маникюр, стайлинг и гримиране - мъжът започва да се отблъсква.

Създава се впечатление, че има връзка не с жена, а с „салон за красота“. Колкото и прекрасно да изглежда момичето, интересът на мъжа към нея изчезва./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

123

123 07.08.2020 20:02

Ок,но и мъжът трябва да се подържа,нали?Всички тия изисквания спрямо жената са доста стресиращи.Ако той си остава тюфлек,не се грижи за себе си,на мен също ще ми стане неприятен.

Аня

Аня 08.08.2020 16:45

Мъжът също трябва да е на Ниво, иначе, Чао Рагаци!!!